2777
2789
عنوان

خانواده شوهر و مهمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 1442 بازدید | 29 پست

چرا ازشون متنفری؟

‏در گاوبازی جایزه اول تعلق میگیره به کسی که نسبت به حمله گاو بهترین جاخالی را بده، نه به اون کسی که با گاو درگیر بشه، لذا در برابر گاوهای زندگی تا میتونی جا خالی بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخوایی بی محلی کنید یا به این فکر کنید که اصلا محل نزارین.این استرس شمارو بیشتر میکنه. به نظر من اص ...

منم شرایط تو رو داشتم گلم هبچی نگران نباش فقط ی سلام کلی به جمع بکن نه اینکه تک به تک سلام و احوالپزسی و دست دادن و این حرفا نه! بعدشم حواستو بده به عروس و داماد محل هیچکدومم نذار نگاشونم نکن 

نرو اصلا  اگه بری و محل نذاری همه میفهمن که

نمیتونم نرم شوهرم روابط رو مدیریت نمیکنه تا به اینجا برسه عمرا هم نمیذاره خونه بمونم ابروش میره.اما برم محل ندم همه میفهمن من باهاشون قهرم که دلم میخواد بفهمن  

ببین عزیزم سلام بده چون کسی که سلام میکنه شعور خودش در وهله اول نشون میده 

شما به دشمنتم سلام رو بده 

شخصیت و بزرگواری خودت نشون میدی

اگه شما مسلمان واقعی دیدی هیچ وقت از روی ظاهرش متوجه نمیشی چجور آدمیه.چون هیچ وقت برای ظاهر کاری رو انجام نمیده.پس تماما ریا و ظاهر فریبه.برای رسیدن به منافع مادی دارن این کارها رو انجام میدن.شما مومن واقعی رو نمیبینی ی جوری راه بره که همه بفهمن داره میره وضو بگیره نماز بخونه اما تا دلت بخواد کسایی رو میبینی که جار میزنن و به همه اعلام میکنن که ببین من نماز خونم...    
آخه چرا نباید شوهرت روابط تو مدیریت کنه که کار به اینجاها برسه  

اخه کدوم مردی مدیریت بلده تمام مشکلات خانواده شوهر با عروس همین مدیریت نکردن شوهراست.اگرم مردی هست که نادره من ندیدم.منم چون شوهرم مدیریت بلد نیست و الانم به من حق میده اما به اوناهم چیزی نمیگه

اخه کدوم مردی مدیریت بلده تمام مشکلات خانواده شوهر با عروس همین مدیریت نکردن شوهراست.اگرم مردی هست ک ...

عزیزم من و جاریم هیچ مشکلی با خانواده شوهرمون ندارین چونکه از همون اول یه سری چیزا رو یاد شوهرمون دادیم به خوبی حریم خصوصی رو واسشون توضیح دادیم 

اگه مشکلی هم پیش می اومد من میرفتم به شوهرم میگفتم که مثلا از فلان کار مامانت خوشم نیومد اونم میرفت به مامانش منتقل میکرد 

من کلا از همون  اول عقدم همه چی رو به شوهرم فهموندم مردا کلا بی سیاست هستن این ما هستیم که باید یادشون بدیم خداروشکر تا الان هم هیچ مشکلی پیش نیومده

عزیزم من و جاریم هیچ مشکلی با خانواده شوهرمون ندارین چونکه از همون اول یه سری چیزا رو یاد شوهرمون دا ...

عزیزم منم دائم در حال اموزش دادن به شوهرمم از نامزدی تا به الان اما وقتی کسی حریف زبون خانوادش نمیشه چکار کنیم .خانواده شوهر =حسادت کردن .دخالت بی مورد و کلا زوم رو کارای عروس من که از پس خودم برمیام اما شوهرم بی زبونه   

عزیزم هیچوقت با خانواده شوهرت به کل قطع رابطه نکن فقط رفت و آمدتو کم کن

اخه عزیزم قبلا ها خیلی خودمو کنترل میکردم اما واقعا واقعا واقعا حریم هارو شکوندن و از احترام گذاشتن بیش از حد من سواستفاده کردن وگرنه من اصلا هیچوقت دلم نمیخواست قطع رابطه کنم.حداقلش به خاطر شوهرم

بخوایی بی محلی کنید یا به این فکر کنید که اصلا محل نزارین.این استرس شمارو بیشتر میکنه. به نظر من اص ...

درست میگی سعی میکنم همینکارو کنم با اینکه واقعا از دیدنشون هم متنفرم

سلام عزيزم 

به نظر من برو واينكه به خانواده شوهرت سلام كن اما سر سنگين اما با بقيه فاميل و عروس گرم بگير و اينكه خوانواده همسرت هم الان نگران اين هستن كه شما تو جمع بهشون محل ندي چون ابروشون ميره