میره بیرون مغازه این و اون همسایه میشینه اونا هم که از دختراشون فقط لاف میزنن دخترم جونم بهش هست میرم خونه ناهار آماده هست چایی اماده هست دخترم ۱۴ ..۱۵ سالشه یا یه بار دیگه رفت مغازه یه زن دیگه امده بود اونجا دخترش زنگ زد گفت دخترم زنگ زده گفته مامان نهار آماده کردم انگشتاتو میخوری حالا هعی این ننه من میشینه تعریف میکنه دخترا مردم اینجورن اونجورن منم با ننه ام دعوا شد گفتم زود باور روانی یه بار دیگه امدی واسم شر ور گفتی هفت جدت رو میارم جلو چشت من کنکوری ام تو منو با دختر ۱۴..۱۵ ساله مقایسه میکنی اصلا دخترا اونا هم جلو تو تعریف میکنن دختراشون ببرن بالا مگه همه مث تو احمقن دختراشون عین هو تو هیچ گوزی نیستن اصلا حرفا ننه ام میزنه زبونم دست خودم نیست هرچی حرف از دهنم در میاد بهش میگم که چی این کارا
حالا مادرت یه چیز گفته با زبون خوش حرف بزن بی تربیت
در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ رفت؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
چقدر بی ادبیحالا مادرت یه چیز گفته با زبون خوش حرف بزن بی تربیت
من اصلا بی ادب نیستم از این کارش بدم میاد و نمیتونم خودمو کنترل کنم ۲ بار هم بدون بی ادبی گفتم که هیچ وقت برام تعریف نکن ولی گوش نداد تا این بار بهش گفتم امیدوارم دفعه بدی تعریف دخترا مردم برا من نکنه
من اصلا بی ادب نیستم از این کارش بدم میاد و نمیتونم خودمو کنترل کنم ۲ بار هم بدون بی ادبی گفتم که هی ...
آره تو بی ادب نیستی
بی ادب توئه!!یعنی بی ادبی رو از روی تو ساختن
در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ رفت؟