2777
2789
عنوان

اونایی که آزمون ارشد دادین

78 بازدید | 18 پست

میخواستم ببینم منابع ارشد هر سال تغییری میکنه ؟

من میتونم از الان برا ۳ سال دیگه تهیه کنم؟

و اینه اگه جای من بودین از الان که ۳ سال تا کنکور ارشد فاصله داشتین میخوندین یا برای سال اخر میذاشتین؟

چون حوصله ندارم مث کنکور دبیرستانم دو سال براش بخونم دیگه ادب شدم😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو لیسانس درستو خوب بخون زبان خیلی مهم زبان کار کن سعی کن نمرات عالی باشه سال آخر منابع را تهیه کن، ...

من لیسانسم روانشناسی نیس ولی میخوام ارشد رو روانشناسی بدم 

بازم یعنی درسام بهش مربوطه؟

روان شناسی؟ روان آموز بهتره۶ ماه درست حسابی بخونی قبولیمن یه کلمه م نخوندم ولی معدل الف بودم آزاد قب ...

اره روانشناسی عزیزم 

من فعلا دو ترم کارشناسی خوندم معدل یکی رو بالا ۱۸ شدم و یکی رو بالا ۱۹ 

یعنی با شرط معدل بدون کنکور میتونم ازاد روانشناسی بالینی بخونم؟

اره روانشناسی عزیزم من فعلا دو ترم کارشناسی خوندم معدل یکی رو بالا ۱۸ شدم و یکی رو بالا ۱۹ یعنی با ش ...

کدوم دانشگاهی؟

اگه آزاد باشی آزاد به آزاد استعداد درخشان داره

پیام نورم داره

سراسری م داره ولی این سهمیه اینام میخواد و عملا باید معدلت ۲۰ باشه

از من میشنوی کتابای آسیب شناسی رو چک کن ببین با کدوم راحت تری؟ همونو ریز به ریز از الان بخون

بعد ۶ ماه مونده به آزمون بشین کنکوری بخون

اگه هم واقعا میخوای روانشناس بشی نه لزوما مدرک از الان بشین نظریه های رواندرمانی رو ریز  به ریز بخون

کدوم دانشگاهی؟اگه آزاد باشی آزاد به آزاد استعداد درخشان دارهپیام نورم دارهسراسری م داره ولی این سهمی ...

منظورت از استعداد درخشان همون کنکوره؟

من فرهنگیانم عزیزم

از من میشنوی کتابای آسیب شناسی رو چک کن ببین با کدوم راحت تری؟ همونو ریز به ریز از الان بخونبعد ۶ ما ...

یه فایلی پیدا کردم که مثلا بعضی منابع رو در اولویت خوندن قرار داده بود 

یعنی اینطور نیست هر کدوم در اولویت تره رو اول بخونم ؟ هر کدوم خودم راحت تر میفهمم بخونم؟ این چند منبعی بودن هر درس ، مطالبش یکسانه؟

نه من هدف اصلیم که معلمیه و میخوام در کنارش اگه بتونم داخل مطبای روانشناسی کار کنم 

منظورت از استعداد درخشان همون کنکوره؟من فرهنگیانم عزیزم

نه عزیزم

استعداد درخشان یعنی رفتن به مقطع بالاتر بدون کنکور در صورتی که معدل بالا داشته باشی

شرایط استعداد نداری چون دانشگاه ازاد فک کنم فقط فارق التحصیل های دانشگاه آزادو برمیداره

آزمون بده

تویی که از الان به فکرشی و داری پیگیری میکنی قطعا یه چیز خوب قبول میشی♥️🤝

تو لیسانس درستو خوب بخون زبان خیلی مهم زبان کار کن سعی کن نمرات عالی باشه سال آخر منابع را تهیه کن، ...

من زبانم متوسطه یعنی اگه سال اخر بخونم از پس زبانش بر نمیام؟

و اینکه زبان ارشد درک مطلب داره یا گرامر ؟ 

من زبانم متوسطه یعنی اگه سال اخر بخونم از پس زبانش بر نمیام؟و اینکه زبان ارشد درک مطلب داره یا گرامر ...

ببین  علاوه بر کنکورش بهتره این تایم طلایی را بزاری برا زبان، بله درک مطلب بود زمان ما گرامر و کلمه نیست درک مطلب هم تخصصی رشته بود

🥰🥰