2777
2789
عنوان

کمک به مامانه شوهرتون تو پریودی

334 بازدید | 14 پست

بعد سه تا خاهرشوهر مجرد دارم

اونا هیچی

از اول تابستون هی رفتم پایین یا دستمال کشیدنشو انجام دادم یا جارو 

چون یه جارو میکشه یه دستمال یکیشو انجام دادم

ظرفارم منو یکی از خاهرشوهرام میشوریم

میمونه غذا ک اونو شریکی میزاریم یا اون یا من

حالا امروز میخاس خیلی با جزعیات کار کنه دختراش خونه نبودن 

منم صبح دیدم پریودم خیلی درد داشتم نرفتم کمک 

بعد دختراش اومدن منم ی سر رفتم پایین دیدم داره غیبتمو میکنه تا منو دید خاهرشوهرم بهش گفت ساکت شد

😑😑😑😑

بچه ها زندگیم خیلی ب این وابستت ک حتما امسال بشه....ی صلوات مهمونم میکنید ک امسال بشه؟........سلام.بچه ها متن قبلی واسه سال ۹۹ بود و سال ۱۴۰۰ اتفاقی ک میخاستیم افتاد😍با دعاهای شما و خواست خدا با عشقم ازدواج کردیم(خدایاشکرت)❤️🥰میشه امسالم دعا کنید مام خونه دار شیم؟مرسی از دلای مهربونتون

من دارم مطالعه میکنم روزا تو خونه تو برنامم هست

بعد اصا خیلی بیرون اینا درنمیام

دیروز عصر یه سر رفتم پارک

میگفت چرا پارک میره درس نداره😐من کار دارم درس داره

بچه ها زندگیم خیلی ب این وابستت ک حتما امسال بشه....ی صلوات مهمونم میکنید ک امسال بشه؟........سلام.بچه ها متن قبلی واسه سال ۹۹ بود و سال ۱۴۰۰ اتفاقی ک میخاستیم افتاد😍با دعاهای شما و خواست خدا با عشقم ازدواج کردیم(خدایاشکرت)❤️🥰میشه امسالم دعا کنید مام خونه دار شیم؟مرسی از دلای مهربونتون

اگر فقط برای رضای خدا کار کنی برات مهم نیس چی میگنو چیکا میکنن اصلا میان کمک یا نع 

اگه خودت توفشار افتادی صداشون بزن بیان کمک 

قول میدم اگه از ته دل کار کنی تونقد براشون جذاب میشی چون توو نظر اونا رو در نظر نداری چون فقط خدا در فکر و قلبته 

تجربه خودم🦋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی همینه 😂

بسوزیمو بسازیم

نمیدونم چرا با هم لجن مادرشوهرو عروس 

همجنس هم مگه نیستین 

بعدشم خودتونم ی روزی عروس میارین آیا باهاش خوب رفتار میکنی یا ن مثل بقیه ؟

کاربری آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه....

خب دیگه شده وظیفه عزیزم

چرا اینقدر میری پایین خب؟

بمون خونت

زیاد بیکاری شغلی یاد بگیر ک بیکار نباشی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

استارتر منم یکی ام مث تو .درک میکنم چی میگی واقعا منم دوس دارم برم و آزاد باشم   

دلم میخواد شاد باشم و بخندم و غمگین نباشم و انرژی مثبت ناب باشم ...آهای زندگی ایده آل من کی و کجا میتونم تو رو در آغوش بگیرم ؟؟؟؟؟؟
اگر فقط برای رضای خدا کار کنی برات مهم نیس چی میگنو چیکا میکنن اصلا میان کمک یا نع اگه خودت توفشار ا ...

اخه من خودم ادم تنبلی ام

درخواست دوستی دادم لطف میکنی قبول کنی ؟

بله

زندگی همینه 😂بسوزیمو بسازیمنمیدونم چرا با هم لجن مادرشوهرو عروس همجنس هم مگه نیستین بعدشم خودتونم ی ...

اون فقط میگ من خیلی کار کنم براش

من خودمم ادم تنبلی هستم

چه زندگی های عجیب غریبی دارین!به شما چه که بری خونه ی مادرشوهرتو دستمال بکشی!

باهمیم

ما خونه نداریم 

خب دیگه شده وظیفه عزیزمچرا اینقدر میری پایین خب؟بمون خونتزیاد بیکاری شغلی یاد بگیر ک بیکار نباشی

ما فقط یه اتاق جدا داریم 

اشپزخونه ندارم