2777
2789

الان اومده نشسته حیاطمون همش با پررویی دخالت میکنه! نذری داریم کلی خانوم مسن و با تجربه اینجاس، هی با لحن تحقیر که یعنی بلد نیستین شما میگه کم ریختین زیاد ریختین فلان مارک بگیرین بهتره و..درحالیکه کلا 15 سالشه.. تهشم برگشت به ظاهر من نظر داد . ترکیدم گفتم فک نمیکنی بی ادبی؟ و چن تا حرف بارش کردم اما خیلی مودبانه و ملایم بود! دلم خنک نشد.. بنظرتون چطوری حالشو بگیرم اه😐

بنظرم چیزی نگو نذری بر خودته دلش میشکنه مهمون عزیزم

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون با ملایمت بگو خودموم هواسمون هست برو بشبن

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

چکارش داری 

بچه س از روی سن کمش این رفتارو میکنه

من عاقل ترین فردی که تو اطرافم دیدم خانمی بود که دختر نوجوونش انقدر حرفای مسخره و بزرگتر از دهنش میزد که حرف نداشت ولی ایشون فقط نگاش میکرد

اون موقع منم سنی نداشتم با خودم میگفتم اگه من جای مامانش بودم ادبش میکردم

حالامیفهمم اون خانم چقدر عاقل بوده

🌷

دقیقا اون حیاط شده سایت مثل اینجا ک. هنر مجرد در مورد طلاق و مشکل زناشویی و سقط نظر میده 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.