2777
2789
عنوان

نهایی دوازدهم⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 66 پست
مثلا من وضعیتم برا یه مشاور گفتمگفت خب یه پیرا خیلی خوب بهت هدیه میدم(میخواست برا انتخاب رشته برم پی ...

خب از کجا میدونی شاید بتونه انتخاب رشته اساسی کنه برات من پارسال فامیلم با پنج هزار منطقه دو انتخاب رشته  اشتباهی کرده بود خودشو خواهرش الان پشت مونده برای پیراهن درحالی که پارسال با اون رتبه از منطقه دو دارو هم رفته بودن

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا این درسا به کنار زباااانم حتی 19.75دیدم😐من زبان 14و 25شدمممممممم😂

درمورد زبان صحبت نکنید توروخدا

ای...........ــ

عاقااا من دارم منفجر میشم دیگه😂😂😂

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره 

معدل کشوری تجربی ۱۰عه!!!یعنی خیلی‌ها زیر ۱۰ شدن معدل رو... نقشه رو باید می‌دیدی اکثر کشور قرمز بودمع ...

همشونم تو نینی سایتن.

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
معدل کشوری تجربی ۱۰عه!!!یعنی خیلی‌ها زیر ۱۰ شدن معدل رو... نقشه رو باید می‌دیدی اکثر کشور قرمز بودمع ...

میدونم ولی اونی که معدلش ۱۰ هست، تراز کنکورش ۱۰ هزار نیست که، جز اون بازه رقابتی کنکور قرار نمی‌گیره اصلا

حدود ۵۰۰ هزار نفر داوطلب تجربی‌ان هر سال، میشه گفت ۵۰ هزارتای اول تلاش سازمان‌یافته‌ای داشتن و توی بازه رقابت هستن، وگرنه مثلا توی کنکور درصد ۲۰ زیاد خوب نیست، با اینکه خیلی‌ها منفی میزنن

یکی از دوستام که خیلی به کنکور و درسش امیدوار بودیم دو تا درسشو با تک ماده رد کرد 💔ببین دیگه وضعیت بقیرو ...چرت میگه هر کی میگه ساده بود ..معدل بیستم نداشتیم امسال مثل پارسال اونم با وجود دو برابر وقت و زحمتی که بچه ها امسال گذاشتن...سخت بود واقعا

به مو می رسه ولی پاره... نوچ😁❤️

ببینید

درسته که میانگین معدل کشور 10عه و امتحانا اسون نبودن 

ولی بعضیا هستن که واقعاااا برای هدفشون تلاش میکنن و میتونن 20بگیرن بعضی درسارو

مثلا من توی دوستام زیست 20و زبان 20هم دیدم و معدل خودم هم بالای 19 عه

مثلا من وضعیتم برا یه مشاور گفتمگفت خب یه پیرا خیلی خوب بهت هدیه میدم(میخواست برا انتخاب رشته برم پی ...

من نمیدونم برا انتخاب رشته چکار کنم پیش کی برم که مطمئن باشه

نه اسون نبود واقعا 

من معدلم خوب میشه خداروشکر ولی واقعا حس خفگی داشتم دوران نهایی و الانم دارم ک تراز چقد میدن! 

ولی با وجود سختیش نمرات بالا زیاد داشتیم اینو باید در نظر گرفت

عاشق نجوم و ماورام / خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه / یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره 🚶🏻‍♀️🍂 اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ...‌ ساعت رند ، عدد 7 و هر دم و بازدم ... 

این نامردا برا بچه هامون نقشه داشتن که گفته بودن معدل بیست تراز ۱۰۰۰۰ و قبولی تو هر رشته دلخواه رو داره.

می خواستن سوالای بی ناموسی بدن امسال 😂💔

به مو می رسه ولی پاره... نوچ😁❤️
ببینیددرسته که میانگین معدل کشور 10عه و امتحانا اسون نبودن ولی بعضیا هستن که واقعاااا برای هدفشون تل ...

نمیدونم چرا این نمرات بالاها همه ریختن توی نی‌نی‌سایت بابا سر کی رو دارید شیره می‌مالید؟! مردم رو خر گیر اوردید؟

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش 

نه اسون نبود واقعا من معدلم خوب میشه خداروشکر ولی واقعا حس خفگی داشتم دوران نهایی و الانم دارم ک ترا ...

من از همین میترسم که نمره ها با این وضعیت تراز خوبی ندن