2777
2789
عنوان

چجوری بگم از خوشی بدم میاد❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 1189 بازدید | 80 پست
نبابا مخرم نیست شوهرش گفت عزیزم تو بیا کنار خودم

عزیزم شما حساس شدی . چون خودتم انگار بدت نمیاد همه به زندگیت چشم داشته باشن الان اینجا که کسی شما رو نمیشناسه ۲۰خط درمورد خودت شوهرت نوشتی  ببین دیگه تو گروه چیا میگی و چه عکس هایی میزاری  . کلن ببخشید این میگم بعضی ها عقده این دارن که همه بدونن اینا خیلی خفن خوشن ولی کارشون زشته چرا چون کلی انرژی بد جذب میکنن و زندگیشون چشم میخوره و میره رو هوا. کسایی موفق هستن که هیچ تصور و سخنی از زندگیشون ب کسی نمیگن

اتفاقا وقتی میگه خوش ب حالت یا اینکه کاش جای تو بودمسریع بگو منظورت چیه؟؟

بخدا گفتم گفتم چطور؟ منظورت چیه؟همش میگه خوشین بعد میگم تعریف خوشی برای تو چطوره میگه خیلی زندگیت خوبه کنارهم قشنگین یا میاد خونمون میگ من انتظار نداشتم تو زن خونه بشی من‌میگفتم شنبه بری یکشنبه برمیگردی

اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما حساس شدی . چون خودتم انگار بدت نمیاد همه به زندگیت چشم داشته باشن الان اینجا که کسی شما رو ...

فلسفه ی امضام این بود که چندسرییییی تو سایت دعوام کردن سر کودک همسری ک بدبختی و فلانی منم بخاطر اون گزاشتم بخدا قسم من توگروه حرف اضافه ای نمیرنمم فلسفه بچه داداشمم این بود ک میگفتن تو زنداداشتو ازش متنفری

بخدا گفتم گفتم چطور؟ منظورت چیه؟همش میگه خوشین بعد میگم تعریف خوشی برای تو چطوره میگه خیلی زندگیت خو ...

این ادم اگه نزدیک ترین فامیلتم هس یه سم برای تو 

ازش دوری کن وکم کم قطع رابطه

انرژی بدی به تو وزندگیت میفرسته

بهونه بیار و کم کم قطع رابطه 

هیچ توصیه دیگه ای ندارم .

این ادم اگه نزدیک ترین فامیلتم هس یه سم برای تو ازش دوری کن وکم کم قطع رابطهانرژی بدی به تو وزندگیت ...

مرسییی از نظرت❤️

با مادرت صحبت کن نگه.  

دروغ نگه اما مبهم بگه مثلا خودمونیم.  

تماسهاش رو جواب نده.  

دروغ نگو اما راستش هم نگو.  

رفت و آمدت رو کم کن.  جایی می دونی اون هست نرو!!  

گروه رو هم لفت بده بگو چشمهام درد میگیره 

والا منم حس خوبی نگرفتم از این ...

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

منم از این آدما دورم زیاد بود همش شوهرمنو میزدن توی سر شوهراشون زندگیمو چشم کردن منم باهمشون قطع ارت ...

حالا بخدا ازدور ببینی میگی من چی دارم بخدا اون خودش ی خونه ۲۵۰ متری داره برا خودش من ی خونه ۷۵متری مستاجری

و شوهرشم اخلاقش وافعا عالیه

فقط بلدنیس ازداشتهوهاش لذت ببره

کاملا مشخصه این تکیه‌کلامشه و به این معنا که خدارو شکر که خوشین

تیکه کلام؟

بس چرا ب بقیه نمیگه چرا ب زنداداشم‌نمیگه ب خواهرشوهرم نمیگه؟

پیش مادرشوهرم نشسته بود گفته بود خوشبحال رها خوشبخته خوشه

بعد ب رفیقم‌گفته بود اصلا انتظار نداشتم رها انقد خوشبخت باشه ارزوهای منو زندگی میکنه

این تیکه کلاهن؟

یکبار مستقیم توی جمع  بپرس  منظور خاصی داری مادام میگی خوشی  

من متوجه منظورت نمیشم  میشه تو ضیح بدی 

اگه توی جمع بگی تا عمر داره از این کلمه برای شما که هیچ برای هیچ کس دیگه ای استفاده نمیکنه 

بترس  که چشمت نزنه

چشمم دوربینه  ببخشید اگر غلط نوشتاری دارم 
بخدا گفتم گفتم چطور؟ منظورت چیه؟همش میگه خوشین بعد میگم تعریف خوشی برای تو چطوره میگه خیلی زندگیت خو ...

تو هم بهش بگو خوشبحالت عقل نداری راحتی 

یا حالت شوخی هر چی تو دلشه میگه بچع پرو😒