2777
2789
عنوان

برای غلبه سودا چی خوبه حس میکنم سودایی شدم سردی زیاد خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1600 بازدید | 42 پست
منم غلبه سودا و بلغم دارم .. ممنوعات غذا ( فست‌فود . سرد . مانده . فریزری . پرچرب . نفاخ )لبنیات ( ...

اینارو هم لیست کردم استفاده کنم گرم یا معتدلن.. ولی شما گرم و ترهاشو بهتره پیدا کنید و استفاده کنید 

غذا.خوراکی( خونساز . گرم و تر . معتدل )

ویتامین ( ABCDE . زینک . سلنیوم . فولیک اسید ) 

میوه . سبزی . سبوس

مصلح . مدرات . ملین‌ها 

◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾

بادام(درختی.هندی.زمینی) . الوک . پسته . بنک . گردو . فندق . چلغوز . شاهدانه . نخودچی . کشمش.مویز(بیدانه) . تخمه آ.گ(کم) . تخم خربزه . انجیر.توت(خشک)

انبه(رسیده) . گلابی(رسیده) . به شیرین . خرمالو . زیتون(بجزنارس) . انجیر . توت سفید . انار(قرمزشیرین) . گیلاس(قرمز.سیاه) . انگور(سیاه) . آناناس . نارگیل . خربزه . طالبی . دستنبو . موز . خرما . رطب . قصب . سیب(زرد.قرمز.گلاب) 

تربچه(برگ) . چغندر(برگ) . شلغم . لبو . ترب سیاه . کنگر . بادمجان . هویج(زردک.فرنگی) . سیر . موسیر . پیاز . پیازچه . فلفل(دلمه.سبز.قرمز) . کرفس . پونه . نعناع . ریحان . ترخون . تره . جعفری . مرزه . شوید . شاهی . کلم بروکلی 

زعفران . نمک دریا . چوب دارچین . دارچین . برگ بو . وانیل . رازیانه(تخم.پ) . بابونه . گل محمدی . گلپر . اسطوخودوس . گل گاوزبان . آویشن . زنجبیل . زیره(سبز.سیاه) . فلفل(سیاه.قرمز.پاپریکا) . پودر سیر . زردچوبه . کاری . اد.ماست.خیار . اد.سالاد . اد.مرغ.میگو . خاکشیر . بالنگو . تخم شربتی . سیاهدانه . کنجد . میخک . هل . گرده گل 

لوبیا . نخود . گندم . لپه . دال عدس . ماش پوست‌کنده . برنج جنوب 

گ(بره.گوسفند.شتر(کم) ) . قلوه. جگر . میگو . گ(بلدرچین.کبک.اردک.غاز.مرغ محلی.خروس.جوجه. بوقلمون(کم) ) تخم‌مرغ محلی . 

ژل رویال و عسل . سویق(گندم.نخود) . جوانه(گندم.نخود) . سبوس گندم . شیره(انگور.۳.۴ شیره) . (ارده شیره.ارده خرما.ارده عسل) . عسل . رب سیب . رب به شیرین . رب انارشیرین . 

آب سیب.هویج . عرق نعنا.رازیانه . گلاب . فالوده سیب.بارهنگ . روغن(زیتون.کنجد.ارده کنجد.زردگاوی و..) . نان(خانگی.سنگک) . 

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل ظهر یا بعدظهر؟

قبل ظهر استفاده نشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

منم غلبه سودا و بلغم دارم .. ممنوعات غذا ( فست‌فود . سرد . مانده . فریزری . پرچرب . نفاخ )لبنیات ( ...

افسردگی و حال بد میتونه دلیل غلبه سودا باشه؟اگه اره درمان میشه

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ
افسردگی و حال بد میتونه دلیل غلبه سودا باشه؟اگه اره درمان میشه

بله غلبه سودا افکار منفی و شکست و افسردگی میاره 

بله درمان میشه با اصلاح تغذیه و تعدیل مزاج

غلبه پیدا کرده این خلط تو بدنتون ، تغذیه مناسب و خواب و .. مجدد به تعادل میرسونتش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

همه ی این سم های خوشمزه رو یه جا گفتی😅😋😋

هعی اره واقعا 😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

علائم چی بود ازکجا فهمیدی بگو

علائمش افسردگی ، حس ترس، گیجی، خنگی، کند بودن، کار نکردن ذهن، دلدرد، اصلا یه حال خیلی بدیه 

خیلی وقت بود اینجوری نشده بودم هواگرم بود سردیجات زیاد خوردم بهم ریختم از فردا دیگه یکم حلوا خرمایی درست کنم 

نکاتتونم رعایت کنم رفع شه خیلی حس بدیه

اینارو هم لیست کردم استفاده کنم گرم یا معتدلن.. ولی شما گرم و ترهاشو بهتره پیدا کنید و استفاده کنید ...

اسی اینارو نوشتم و از مشاور تغذیه هم کمک گرفته بودم .. همشو قرار نیست بخرم و استفاده کنم.. ب اندازه نیاز و وسع فقط 

باید حتی کم هم شده یه سری چیزارو استفاده کنیم و سردیجاتم کنار بذاریم یا با مصلح استفاده کنیم .. مرغ کارخونه ای هم سرده و بلغم شکمی میاره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میگن ظهر استفاده شه ، یعنی اینطور شنیدم که هوا تاریک میشه لبنیات نخوریم پس برعکس فکر میکردم😐

از مشاور طب سنتی و تغذیه و مزاج کمک گرفتم کلی سوال و .. ازم پرسید و عکس زبان ناشتا هم براش فرستادم .. بعضیاشم خودم اضافه کردم .. این قبل ظهر استفاده نشه هم گفت بهم

یه کانال دارم طبع و مزاج غذاهارو هم گفته ولی باز من مجدد تو سایتهای طب سنتی میگشتم ببینم درست گفتن یانه.. کلا سودا وسواس میاره 😕 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از مشاور طب سنتی و تغذیه و مزاج کمک گرفتم کلی سوال و .. ازم پرسید و عکس زبان ناشتا هم براش فرستادم . ...

برای اصلاح سبک زندگی تو دفتر نوشتم چیکار کنم نکنم 😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسی اینارو نوشتم و از مشاور تغذیه هم کمک گرفته بودم .. همشو قرار نیست بخرم و استفاده کنم.. ب اندازه ...

خب من توانایی و اراده اینو دارم که کلا ماست و شیرو حذف کنم یه مدت کلا نمیخوردم ولی از بهار که هوا گرم شد حس کردم باید مصرف کنم از همون موقع تاخیر پریودم شروع شد... خلق و خو مم عوض شد آروم شدم و کم حرف تر.. 

ولی ماست و شیرو حذف کنیم بدن آسیب نمیبینه؟من کل تابستون هرروز شیر میخورم

از مشاور طب سنتی و تغذیه و مزاج کمک گرفتم کلی سوال و .. ازم پرسید و عکس زبان ناشتا هم براش فرستادم . ...

وای آره وسواس فکری یکوچولو گرفتم عذاب وجدان کارام هی میومد توذهنم این چندروزه مسائل ریز

مرسی گلم همه رو سیو میکنم