2777
2789

انقدر هوا گرمه خودمو بستم به سردی سردیم کرده حس بدی دارم، آخه زیادم نمیشه گرمی خورد 

شماها چیکار میکنید سردیتون نمیشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوراکی های گرم و تر خوبه 

کشمش و مویز 

میوه های ابدار و شیرین با طبع گرم 

غذاهای گرم و تر مثل فسنجون اگر درست بگم 

عسل 

تغییر سبک زندگی مثلا ساعت خواب مفید ۹ ۱۰ شب تا ۲ ۳ صبحه 

ورزش سبک 

مصرف نکردن خوراکی و غذاهایی ک طبع سرد دارن 

رفتن ب اماکن مذهبی و مسجد 

رفتم به مهمونی و رفت و امد با فامیل و خانواده و ..

برای سودا نیازه بین مردم باشه .. گوشه گیریو باید کنار بذاره 

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

اره باید نبات بگیرم تموم کردم ماست و شیر زیاد میخورم اینطوری شدم خیلی آروم و بی حوصله ام

ماست و شیر که سردن 

لبنیات رو قبل از ظهر اصلا استفاده نکنید 

غذای سرد رو با مصلحش مصرف کنید .. مثلا همین ماستو داخلش پونه و نعنا و اینا بریزید 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

خوراکی های گرم و تر خوبه کشمش و مویز میوه های ابدار و شیرین با طبع گرم غذاهای گرم و تر مثل فسنجون اگ ...

مرسی گلم لطف کردی

همه رو انشالله انجام میدم ولی  نگم برات که اصلا آدم ارتباط و معاشرت نیستم و خیلی بده اذیتم

چای و قهوه و نوشابه اینارو ترک کنید 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرسی گلم لطف کردیهمه رو انشالله انجام میدم ولی نگم برات که اصلا آدم ارتباط و معاشرت نیستم و خیلی بد ...

منم غلبه سودا و بلغم دارم .. 

ممنوعات 

غذا ( فست‌فود . سرد . مانده . فریزری . پرچرب . نفاخ )
لبنیات ( بدون مصلح . قبل ظهر . همراه غذا )
مرکبات ( در وعده شام )
میوه ( ترش . نرسیده )
نان( سفید . پرسبوس . باگت . با آرد کهنه )
شوری . نمک زیاد . پرنوشی
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
قهوه . نسکافه . هات‌چاکلت . چای (کهنه.پررنگ)
نوشابه . دلستر . آب‌یخ
دوغ . شیر . ماست . پنیر . خامه . کشک
شلیل . هلو . شفتالو . آلو . آلبالو . زردآلو . نارنگی . پرتقال . نارنج . بالنگ . کیوی . گریپ فروت . ازگیل . زالزالک . کنار . گوجه‌سبز . چغاله . غوره . ریواس . شاه‌توت . توت‌فرنگی ‌. انارترش . هندوانه . آلوبخارا . انواع خیار . خیارشور . سنجد . ذغال‌اخته . عناب . زرشک . لیمو(ترش.شیرین) . سیب(ترش.سبز)
گوجه . بادمجان . انواع کدو . ذرت . نخودفرنگی . قارچ . بامیه . لوبیا‌سبز . باقالی . جو . عدس . تمبرهندی . سماق . بارهنگ
کاهو . گشنیز . پرپین . کاسنی
فست‌فود . سوسیس . کالباس . پیتزا . لازانیا . الویه . سالاد‌ ماکارونی . سالاد شیرازی . همبرگر . ماکارونی .  انواع کنسرو . انواع ماهی . مرغ k . مغز . جگر . گوشت (بز.میش.گاو.گوساله) . برنج
انواع ترشی . انواع سس . رب . سرکه . آبلیمو . آبغوره . روغن k . قند . شکر . نشاسته . نمک k
شیرینی . کیک . کلوچه . کاکائو . شکلات . بیسکوییت . چیپس . پفک . کرانچی . لواشک . قاره . آلوچه . بستنی k

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم غلبه سودا و بلغم دارم .. ممنوعات غذا ( فست‌فود . سرد . مانده . فریزری . پرچرب . نفاخ )لبنیات ( ...

اینارو برای خودم لیست کردم نخورم

1
5
10
15
20
25
30
35
40