2777
2789
عنوان

باردارى بعد از سزارين

326 بازدید | 26 پست

ميشه اگه چيزى ميدونيد كمكم كنيد.من دو ماه و نيم پيش سزارين شدم.همسرم دوست داره بلافاصله بچه دوم رو به دنيا بياريم كه با هم بزرگ بشن.جاى بخيه هامم به نظر كاملا خوب شده.اگه الان دوباره باردار بشم خطرى نداره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خیلی ریسکه.حداقل باید 1 سال بگذره که کامل از داخل ترمیم بشه و خودت هم تقویت بشی.

انگار بچه داری خیلی بهت ساخته که میخوای زود بیاری.اینقدر زود هم دردسر سازه

دکتر مهدیس  به اتاق عمل  دختر من رو صدا میکنن

در حق بچت چرا می خپای ظلم کنی اون الان به شیرت احتیاج داره حامله بشی نباید شیر بدی بزار دو سال دیگه

هیچوقت به ناحق پا روی کسی نزارین …یادتون باشه “دست” زمونه “پای” خیلیارو قطع میکنه !🤔

از لحاظ پزشکی توصیه می‌شود که حداقل ۱۸ ماه پس از عمل سزارین تا بارداری بعدی صبر کنید. رعایت این فاصلۀ زمانی حتی به زنانی که زایمان طبیعی داشته‌اند نیز توصیه می‌شود. این دوره به بدن فرصت التیام زخم‌های ناشی از زمان تولد را خواهد داد. هرچه زمان بیشتری برای بهبود به خود بدهید، بدن شما قوی‌تر و سالم‌تر خواهد بود. این مسئله بسیار مهم است، به خصوص اگر می‌خواهید نوزاد بعدی را طبیعی به دنیا آورید. بارداری بعد از زایمان سزارین نیاز به طی یک دورۀ زمانی دارد. برخی از دلیل‌هایی که نیاز به طی شدن این دوره را نشان می‌دهد در زیر آمده است:

نیاز بدن به بازسازی: برای بسیاری از افراد، ۱۸ ماه صبر کردن، زمانی بسیار طولانی است. با این حال باید این حقیقت را بپذیرید که بدن شما مقدار زیادی از مواد مغذی را طی بارداری و زایمان از دست داده است و باید دوباره آنها را جایگزین کند. ممکن است مبتلا به کم‌خونی شوید، زیرا بیشتر آهن موجود در خون شما با جنین و جفت تقسیم شده است. علاوه بر این، ممکن است طی خونریزی‌های زایمان، بخش زیادی از آهن بدن خود را از دست بدهید. تحقیقات نشان می‌دهد که میزان خون از دست رفته در زنانی که عمل سزارین دارند بیشتر از زنانی است که به صورت طبیعی زایمان می‌کنند.

پیشگیری از عوارض بارداری: تحقیقات نشان می‌دهد زنانی که بلافاصله پس از زایمان باردار می‌شوند، بیشتر در معرض بروز عوارض بارداری هستند. این دسته از زنان ممکن است دچار پارگی رحم شوند و همچنین احتمال زایمان زودرس یا تولد نوزادانی با وزن پایین نیز در آنها بالاتر است.

امکان برنامهریزی مجدد: با گذشت زمان مناسب از بارداری قبلی، فرصت کافی دارید تا قبل از بارداری مجدد به میزان لازم استراحت کنید. دورۀ درمان را به شکل کامل سپری کنید و کودک بعدی را در مناسب‌ترین زمان به دنیا بیاورید.

درصورتی‌که قبل از زمان توصیه‌شده باردار شده‌اید، چندان نگران نباشید. بیشتر کسانی که زودتر از موعد باردار می‌شوند، می‌توانند با بهره‌گیری از راهنمایی‌های لازم، خطر بروز مشکل‌ها را در زمان زایمان کاهش دهند، بنابراین اگر در اواخر دهۀ چهارم زندگی هستید، ممکن است مجبور باشید زودتر از موعد مقرر باردار شوید، زیرا با افزایش سن، خطرهای بارداری افزایش می‌یابد. در واقع، در این حالت زودتر باردار شدن می‌تواند برای شما مفید باشد، زیرا خطر ابتلا به بیماری‌ها نیز با افزایش سن بیشتر می‌شود، بنابراین توصیه می‌شود در این مورد نظر پزشک خود را جویا شوید، زیرا زمان مناسب برای بارداری مجدد در افراد متفاوت است.

یه خورده بچه رو بنداز تو جون شوهرت نگه داره سر عقل میاد

هیچ وقت هیچ انسانی را تا مقام خدایی ارتقاء ندهید . لعنتی می رود ازآن بالا عذاب نازل میکندبدتر از عذاب الهی