از کجا میخوای بفهمی حرف من درست بوده یا غلط؟ هیچ متر و معیاری برای تشخیصش وجود نداره
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اصلا من تازه با همچین پدیده ای اونم فقط تو این سایت اشنا شدم .میخام بدونم حقیقت داره یا نه
عقلت چی میگه؟
من الان مثلا مگه میتونم فقط با حس بگم تو زندگی تو چی میگذره؟
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
سلام دوستان حس ششم در همه ما هست اما بعضیا که انرژی مثبت خالص هستند حس ششم (شهودی)هستن خیلی قوی اما تو ائن سایت فکر کنم فقط بک نفر باشه که اونم نمیاد بگه هست چون انرژی های منفی از شهودش. کم میکننن
سلام دوستان حس ششم در همه ما هست اما بعضیا که انرژی مثبت خالص هستند حس ششم (شهودی)هستن خیلی قوی اما ...
پس شما از کجا میدونین که ینفر هست .من دیدم بعضیا تو بیوشون نوشتن حس ششم .ازم سوال نپرسین .دوستی نفرستین تو تاپیکای حس ششمی تگ نکنید .هدفشون چیه از این کار وقتی نمیخانکسی بدونه اصلا ننویسن خب که حس ششمن