ولی الان متوجه اخلاقای بدش شدم هر دومون ازدواج دوممون هست و من به خاطر شرایطم جایی برای برگشت ندارم و نمیتونم طلاق بگیرم
وضعیت مالی متوسط و خوب داره ولی یه مشکلی که نتونستم حل کنم اینه که آدم قلدری هس مثلا تو این یه سال ۳ بار مسافرت شمال رفتیم هر ۳ بار یا مادرشواورده یا خواهر و خواهر زاده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب من جوانم ۲۹ سالم هس از ازدواج اولم خیری ندیدم الان دوست دارم گاهی لحظات تنهایی داشته باشیم یا یه سفری که میاییم ۱ روزه دوتایی خودمون بریم فعلا اوایل ازدواجمون هست
یعنی حتی تو ازدواج دوم هم دقت نکردی!! الان یا باید سکوت کنی یا باز جدا شی
"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
حالا اون سفر اینا به مروز با حرف زدن ممکنه درست بشه اینجوری که بگی مسافرت دونفره هم دوست دارم بریم اما شما چرا پناه بردی عزیزم ازدواج دوم خیلی مشکل تره
مثلاً با عشوه و شیطونی بگو من دلم میخواد سفرمون دو نفره باشه باهم تنها باشیم و لباس مخصوص و..... دیگه لوندی زنونه و باسیاست که بدونه هدفت فقط اینه یه دو نفره قشنگ بسازید
فعلا اوایل ازدواجتون هس وهنوز وابستگی به خانوادشون زیاده
کم کم انشاءالله با رفتار خوبتون جای پاتون رو سفت میکنین و به اهدافتون میرسین.
همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔