من اول پیاز داغ ریز یا رنده درست میکنم
رنده بهتره
بادمجون سرخ شده
به ازای سه تا بادمجون متوسط یه گوجه ریز
نمی خام رنگ قرمز بگیره
اگر 5 تا بادمجون زدی یه گوجه متوسط بیشتر نریز
یک یا دو قاشق گردو آسیاب شده
بعضیا نعنا رو اول کار میریزین
من آخر سر و تو تزئین می ریزم
یه لیوان آب شعله ملایم تا وقتی آبش کامل کشیده بشه
با چنگال بادمجان رو ریش ریش یا باز میکنم
یه وقت از گوشتکوب برقی استاده نکنی شبیه حلیم میشه
من سیر داغ و واسه تزئین میزنم
این غذا هرچی چرب تر باشه خوشمزه تره
کشک رو هم تو تزیین استفاده میکنم بعضیا باکشک مخلوط میکنن من نمی دوستم واسه تزیین هم پیاز داغ و سیر داغ پودر گردو در مهمونی رسمی چرخ کرده با زعفران می رسزم