2777
2789

از سایت چندتا دستور گرفتم یکیشا امتحان کردم خوب نشد همه دستورا هم متفاوت بود اگر کسی یه دستور خیلی خوب که خودش امتحان کرده بهم بده ممنون میشم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دستوره حلیم بادمجونه اما شما بگو کشک بادمجونه....😎

بادمجونا رو سرخ و سپس میکوبیم گوشت قرمز میذاریم بپز د  و رشته رشته میکنیم و کمی از اب گوشت هم اضافه میکنیم.....کشک جوشیده در نصف لیوان اب هم اضافه میکنیم....پیاز داغ و سیر داغ و نعناع داغ هم اضافه میکنیم و کمی نمک خوب میکوبیم....تا یکدست بشه...و کشک بامجون امادست نوش جان

بعضیا سواد حرف زدن ک ندارن ❌هیـــچ❌شعور خفه شدنــ هم ندارن😥

هر کسی یجور درست میکنه یکی سرخ میکنه یکی ابپز میکنه من خودم میزارم توفر شعله بالا رو روشن میکنم...مزشو اینجوری بیشتر دوست دارم..چون اصلا چرب نمیشه

فک کنم خورشید جفت گیری کرده وگرنه این حجم از گرما نمیتونه کار یه خورشید باشه...

من اول پیاز داغ ریز یا رنده درست میکنم

رنده بهتره

بادمجون سرخ شده 

به ازای سه تا بادمجون متوسط یه گوجه ریز 

نمی خام رنگ قرمز بگیره

اگر 5 تا بادمجون زدی یه گوجه متوسط بیشتر نریز

یک یا دو قاشق گردو آسیاب شده 

بعضیا نعنا رو اول کار میریزین 

من آخر سر و تو تزئین می ریزم

یه لیوان آب شعله ملایم تا وقتی آبش کامل کشیده بشه

با چنگال بادمجان رو ریش ریش یا باز میکنم

یه وقت از گوشتکوب برقی استاده نکنی شبیه حلیم میشه 

من سیر داغ و واسه تزئین میزنم

این غذا هرچی چرب تر باشه خوشمزه تره

کشک رو هم تو تزیین استفاده میکنم بعضیا باکشک مخلوط میکنن من نمی دوستم واسه تزیین هم پیاز داغ و سیر داغ پودر گردو در مهمونی رسمی چرخ کرده با زعفران می رسزم

من اول گوشت خورشتی با یه پیاز خرد میکنم میذارم میپزه اخرش یه لیوان آب بمونه بعد بادمجون سرخ میکنم میریزم رو گوشت یه گوجه پوست کنده یکی دو تاهم سیر خرد میکنم میذارم چندتا جوش بخوره تا بپزه و نرم بشه و به روغن بیوفته اخرش له میکنم روشم پیاز داغ حسابی و نعناع داغ میریزم و کشک 

مادربزرگ شما هم مثل برف پاک کن میرقصه؟  

من میام بادنجونو سرخ میکنم میزارم تو صافی رو غنش بره بعد بادنجونا رو میریزم تو قابلمه همراه با نصف لیوان اب چن تا قل بزنه نرم شه بعد میریزم تو صافی ک ابش بره تو قابلمه پیاز خلالی سرخ میکنم سبک ک شد زرد چوبه میزنم شعله رو کم میکنم نعنامیریزم حواست باشه نسوزه شعله کم باشه بعدش فورن بادنجونه ک از قبل لهش کردیم بریز بعدش کشک یه کم ماجی هم بزن حواست باشه شور نشه 

حلیم بادمجون:

گوش آبگوشتی و چرب من پر گوشت دوس دارم 

بادمجون 4تا سرخ شده یا آبپز هرجور راحتی 

یه لیوان بلغور جو

یه استکان عدس 

تو زود پز 

کامل بپزند 

استخوان ها رو جدا کن

کشک هم دوس داشتی بریز یا میتوانی مثل آش تزیین کنی فقط

گوشتکوب برقی 

بکش تو ظرف تزئین با پیاز داغ فراوان سیر ونعنا داغ 

اصفهانی ها تو ماه رمضان مثل سوپ سرو میکنن

مقوی و پر خاصیت

من میام بادنجونو سرخ میکنم میزارم تو صافی رو غنش بره بعد بادنجونا رو میریزم تو قابلمه همراه با نصف ل ...

منم نمی ریختم 

مامانم کلاس آشپزی رفتن 

و اونجا این دستور یاد گرفتن 

خیلی خوشمزه است