2777
2789
عنوان

کیا روانشناسی پیام نور میخونن

122 بازدید | 9 پست

میگم آزمون داره برای ورودی دی یا نه؟

درساش چطوره جوری هست بشه غیر حضوری پاس کرد یا نه؟

من لاغر میشم قول میدم خسته شدم از چاقی دیگه تصمیمم رو گرفتم خوشحال میشم توی تاپیک های کاهش وزن و خانداری تگم کنید من یه آشپز نمونه ام یه خانوم خونه دار که هروز به شوق کارهاش از خواب بلند میشه دعا کنید مامان بشم
فهمیدی تروخدا به منم بگو

باشه اگه جواب دادن لایکت میکنم

من لاغر میشم قول میدم خسته شدم از چاقی دیگه تصمیمم رو گرفتم خوشحال میشم توی تاپیک های کاهش وزن و خانداری تگم کنید من یه آشپز نمونه ام یه خانوم خونه دار که هروز به شوق کارهاش از خواب بلند میشه دعا کنید مامان بشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدون ازمون هم میشه ثبت نام کرد اشتباه نکنم ی سر برین دانشگاه صحبت کنین. من روانشناسی نبودم ولی اره میشه. خیلیا فقط برا امتحان ترم میرن. حتی ازادم میشه همینطوری رف برا ثبت نام

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

بدون ازمون هم میشه ثبت نام کرد اشتباه نکنم ی سر برین دانشگاه صحبت کنین. من روانشناسی نبودم ولی اره م ...

آخه تو سایت نوشته با آزمون بعد من کنکور ندادم چون باردارم ان شاءالله بچه بدنیا اومد میخوام غیر حضوری بخونم به نظرت میشه دبیرستانم رشتم تجربی بود تو سه سال هیچ کلاسی نرفتم به جز دو جلسه ریاضی ۱ و سه جلسه فیزیک ۱ همشو خودم خودخوان خوندم

آخه تو سایت نوشته با آزمون بعد من کنکور ندادم چون باردارم ان شاءالله بچه بدنیا اومد میخوام غیر حضوری ...

اره میشه براساس سوابق. البته ب اونم زیاد کارندارن😅برین خود دانشگاه صحبت کنین برای ثبت نام

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

اره میشه براساس سوابق. البته ب اونم زیاد کارندارن😅برین خود دانشگاه صحبت کنین برای ثبت نام

باشه عزیزم ممنونم امیدوارم قبول کنن

باشه عزیزم ممنونم امیدوارم قبول کنن

ان شاءالله 

قربونت گلم

التماس دعا

ان شاءالله قربونت گلمالتماس دعا

محتاجیم به دعا