2777
2789
عنوان

زمین خوردن نوزاد سه ماهه

1044 بازدید | 51 پست

سلام بچه ها خوبین امروز خواهرم خونمون بود من تو اشپزخونه داشتم اشپزی میکردم اینم بچه رو داشت نگه میداشت ک یهو بچه رو اورد گذاشت رو اپن  دورشم پیچوند ک نیوفته ولی بچه غلتید افتاد اپنمونم فاصلش با زمین یک متره من یهو فهمیدم انگار تو یک وجب مونده بود بخوره زمین از کتفش گرفتم خداروشکر نخورد زمین ولی میترسم ازین ک با کتفش گرفتم خدایی نکرده اسیب دیده باشه گردنش یا کتفش یا کمرش بعد اون یه ده دیقه شدید گریه کرد ارومش کردم بعد خابوندمش الان گریه نمیکنه ارومه ولی خیلی میترسم اسیب دیده باشه چیکار کنم☹️☹️☹️

‌      دُنیایی دارکـ با آدمایی دارکـ تَر🖤

دستاشو اروم فشار میدادی یا کتفش رو اگ خدایی نکرده در رفته باشه یا چیزی گریه میکنه..اگ نه ک مشکلی نیس

من هرچه مولانا شدم..اون شمس تبریزی نشد..ای شمس ناتبریزی ام هرگز فراموشم نکن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول یه سیلی محکم ب خواهرت بزن 

نزنیا    چیزی نگو اون خودش الان دلش طوفانه

انشالله چیزی نمیشه   ولی  بعد بیدار شدن اروم فشار بده اگه درد گرف گریه کرد ببر دکتر

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    
دستاشو اروم فشار میدادی یا کتفش رو اگ خدایی نکرده در رفته باشه یا چیزی گریه میکنه..اگ نه ک مشکلی نیس

فشار دادیم با شوهرم گریه نمیکرد تکون میداد

اول یه سیلی محکم ب خواهرت بزن نزنیا چیزی نگو اون خودش الان دلش طوفانهانشالله چیزی نمیشه ولی بع ...

بیدار شده برا شیر گریه کرد دادم بهش الان بازی میکنه ولی خیلی میترسم چیزی شده باسه☹️☹️

دست بزن به کتفش اگه دیدی گریه میکنه یا درد داره ببر نشون بده حتما به دکتر

ن خودش هم تکون میده هم شوهرم یواش دستشو ورزش داد گریه نکرد