2777
2789
عنوان

حس و حال من در آستانه میانسالی

290 بازدید | 14 پست

امروز با گوش كردن آهنگي كه در كودكي و نوجواني ام بهش گوش ميكردم la isla bonita مدونا ،به روزهاي گذشته رفتم و احساس و شور اون روزها رو دوباره تجربه كردم

امروز خودم رو در آرامش بيشتري ميبينم،بسياري از كارهايي كه ميبايست انجام ميدادم رو انجام دادم و به چیزهایی که دارم میبالم

پدر و مادري كه به من پروبال دادن تا محدود نباشم وخودمو باور داشته باشم،

خواهرهای همراه و مهربانم 

همسري كه هميشه منو تشويق به پيشرفت در كار و درسم ميكرد و دختري كه عاشقانه دوستش دارم،

تجربه كاري و تحصيلات مرتبط،

چيزهايي كه با استقلال مالي و تلاش خودم خريدم،

استايل و سبك پوشش خاص خودم ،

الان فقط اينارو ميبينم

ضعفهام رو پذيرفتم و تلاشهام رو كردم و همچنان برنامه ريزي دارم براي زندگيم...

چيزهايي ك بدست نياوردم و قبول كردم و ناراحتشون نيستم،الان و در این لحظه به زخم ها و دردهاي گذشته فكر نمي كنم...

آرزوهام توي ديدن شادي و موفقيت دخترم خلاصه ميشه و ديدن جاهاي ديگه دنيا كه نديدمشون

اين لحظه اين حس و حالمه و فکر میکنم حس و حال بیشتر آدمایی هست که تو زندکی خودشون و  باور داشتن و تلاش کردن....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز اینها و نوشتم و در قدیمی ترین سایتی که توش عضو شدم و همراهش بودم گذاشتم تا حس حال الانم یادم بمونه و ثبت بشه

اینکه اصلا خودم رو میانسال و سن بالا نمیبینم

و به این نتیجه رسیدم من واقعی من همیشه یک سن ثابت داره و حتی میتونه تو این سن حس یه دختر نوجوون رو داشته باشه

ولی من در سن میانسالی حس سردرگمی دارم، تلاشهام اونطور که بابد به نتیجه نرسیدن و یا به نتیجه دلخواه من نرسیدن، میدونم زندگی بیرحمه و منتظر ما نمیمونه تا حالمون خوب بشه. اصلا الان در این لحظه نمیدونم با خودم چند چند هستم

⁦⁩⁦
من الان این حس و دارممنم خیلی وقتا سردرگم میشم

میشه بیزحمت به تاپیک دومی از اخر یه سر بزنین و بگین چیکار کنم، احتمالا سنمون نزدیک بهم هست بیشتر منو درک کنین.ممنون از لطفتون.همون که راجع به استاد هست

⁦⁩⁦
ولی من در سن میانسالی حس سردرگمی دارم، تلاشهام اونطور که بابد به نتیجه نرسیدن و یا به نتیجه دلخواه م ...

منم صد در صد به نتایج دلخواهم نرسیدم

ولی حداقل تلاشم‌ و کردم