من دانشجوی پرستاری هستم دو ترمم مونده تموم کنم بعدش امتحان ارشد دارم مامانم میگفت صب کن درست تموم شه ولی ۲ ساله یکیو دوست دارم اونم همین طور تو این دوسال خیلی پیچوندمش همیشه اصرار میکرد بیاد خواستگاری دیروز به پارتنر گفتم مامانم راضی نیس صبح دیدم اومدن خونمون با مامانم حرف زدن و قبول کرد قرارمون بعده اربعین هست بیان خواستگاری و بله برون عقد اینا خیلی خوشحال شدم بالاخره به همدیگه میرسیم اصلا باورم نمیشه😉😉😉
چقدر خوبه که پسر مصر باشه برای ازدواج . درستش همینه 👍
بیوتی تراپیست هستم در کرج 🥰. قیمتام خیلی مناسبه و موادم بهترین برند و باکیفیت. میکروبلینگ ابرو ، میکروپیگمینتیشن بن مژه و خط چشم ، شیدینگ لب رژ لب دائم انجام میدم .از تاتوی قدیمی و بدرنگ و پخش شده ات خسته شدی ؟! برات ریموو میکنم . انواع بافت مو ، انواع کوتاهی موی سر ، رنگ و لایت مو ، کاشت مژه ، کاشت ناخن ، کراتین و احیا ، پاکسازی پوست و فیشیال انجام میدم . پیج اینستای کاریم : @micro_remove
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.