2777
2789
عنوان

دخترااااا یه لحظه بیایین

134 بازدید | 13 پست

من حس میکنم خیلی ساده ام

نه کاشت دارم نه عمل کردم ماه دیگه ۲۳ سالم میشه

شما ها ظاهرتون چجور

[تیکر بارداری نیست]خدایاشکرت💚🌱یاحیدرکرار🌱💚🇮🇷💚 میشه با قلب مهربونت برای بابام دعا کنی؟ حالش خوب بشه🤲😭ان شاءالله همیشه در کنار خانوادتون خوش باشید تن همتون سلامت و دلتون خوش باشه🤲ملّتی که تاریخ خود را نداند، محکوم به تکرار آن خواهد بود... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا فکر می‌کنی باید داشته باشی؟

منم همینم و بسیار از خودم خشنودم🗿😂😂

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•اگه به همچی احترام ميذاری و خط فکری مشخصی نداری و به مثال خودتون به (هر گرايشی🤡 جوک سال😂) احترام ميذاری و از همچين چيز کثيف و غير علمی که مشخصه‌ی اختلال و بیماری و اسمشو گذاشتی عشق🤡 دفاع ميکنی لطفاً نه پيامامو بخون نه ريپ بزن، اندازه موهای سرتم چند سال تحقیق کردم اونموقع که تو تو قنداق بودی، آره بچه جون، پس با من یکی بحث نکن که اطلاعاتم از خیلیاتون بالاتره، چون در سطح هم نيستيم منم اذيت ميشم وقتی مغز کم عقل ميبينم که هرچی به خوردش ميدن قبول ميکنه، خدا اون مغزو بهت داده ازش استفاده کنی، نه اينکه بذاری خاک بخوره، در نهايت دنبال حاشيه نباشيد✨

ساده باشی قشنگ تره 

اشتباه یک نفرو تکرار نکن

رفته لباش ژل زده ناخن مژه کاشته ولی بازم خدب نشدن

لباش حجمش خیلی پر شده عین بالش تخت ناخن که کاشته خراب شده دیگه رشدش کم شده 

__درخواست دوستی ندین ___________________
به خودت برس اگه ازساده بودنت ناراحتی ولی عمل نکن نچرال باش

خب میدونی دقیق نمیدونم چکار باید بکنم

[تیکر بارداری نیست]خدایاشکرت💚🌱یاحیدرکرار🌱💚🇮🇷💚 میشه با قلب مهربونت برای بابام دعا کنی؟ حالش خوب بشه🤲😭ان شاءالله همیشه در کنار خانوادتون خوش باشید تن همتون سلامت و دلتون خوش باشه🤲ملّتی که تاریخ خود را نداند، محکوم به تکرار آن خواهد بود... 

منم نه ناخن درست کردم

نه عمل

نه مژه و لیفت و…

۲۰ سالمه و راضیم

شاید چند سال دیگه فقط بینیم رو عمل کنم، چون هم قوز داره، هم بزرگه😊

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

چقدر تعجب میکنم از این طرز فکر

من ۳۱ سالمه و واقعا نه عملی انجام دادم و نه کاشت و ژلی هیچی، قیافه ی طبیعی خودتو دوس داشته باش عزیزم و به چیزای دیگه بها بده

توی جو جامعه و اطرافیان نیوفت که اکثرا سطحی نگر شدن

به رشد شخصیتی و جایگاه اجتماعیت توجه داشته باش❤️

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
خب میدونی دقیق نمیدونم چکار باید بکنم

اگه میخای همه شیفتت بشن 

میکاپ ملایم داشته باش وقتی میری بیرون 

لباس شیک وخوشگل بپوش 

هرروز صبح صورتتوبایخ ماساژبده ماسک ورقه ای صورت بزار ومهم ترازهمه اعتمادبه سقف داشته باس توروخدااااا

کلا یجوری نباش که کسی کنترلت کنه هرطوردوس داری فقط به خودت برس 

امروزسخت بود، فرداسخت تره..ولی پس فرداروزقشنگیه. خیلیافرداعصرمیمیرنـ!