2777
2789
عنوان

چطور باید گفت انقدر دخالت نکن

257 بازدید | 17 پست

مادرشوهرم دیوونم کرده ،یه مدته بچم شکم روی داره از وقتی از پیششون اومدیم خونه خودمون ،بچه خواهر شوهر من چند روز اینجور بود . حالا ول کن نیست ،هرروز زنگ میزنه از من حساب میکشه بدون کوچکترین خجالت روم عیب می‌ذاره از من طلبکاره چرا بچم خوب خوب نمیشه خیلی بد صحبت می‌کنه خییلییییی واقعا . باز پیش خواهرشوهرم می‌ذاره رو اسپیکر بدتررر می‌کنه 

دلم میخواد خفش کنم .اینم بهونه کرده میگه نگرانم بیام خونتون انگار من از پس بچم بر نمیام. نگین نگرانه که شما نمی‌شناسیم.اینو سوژه کرده بره رو‌مخ من. نمی‌دونم چجوری بشورمش بذارم رو بند..

دلت که بزرگ باشه، خوشبختی🙂🙂

به روش فهیمه

هی بگو 

هیچوقت نخواستم بگم زندگی خودمه به کسی مربوط نیست

نمیخام بگم زندگی خودمه به کسی مربوط نیست

ولی یکاری میکنین بگم زندگی خودمه به کسی مربوط نیست😂

زندگی واقعا خیلی قشنگه❤خدایا شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو درسته نگرانید از منه مادر ک بیشتر نگران نیستیدبگو خودم تو خونه بهتر از پسش برمیام هر وقتم زنگ می ...

نه سیاست داشته باش با عمل نشون بده اینطوری ممکنه دلش هم بشکنه اگه دیدی دیگه جواب نمیده اینطوری بگو

ظهور هر چه زودتر آقاصاحب الزمان صلوات

خب بگو خوب شده نمیاد که پوشک بچه رو باز کنه پی پی شو چک کنه

الکی دروغ بگم ؟برادرشوهرم بیاد خونمون متوجه میشه 

ارزششو نداره حتی بهش دروغ بگم خودمو ضایع کنم پیشش.

ببخشید ولی می‌پرسه که چند دفعه خراب کرده ؟شله یا سفته 

همه چیو کار داره 

الکی دروغ بگم ؟برادرشوهرم بیاد خونمون متوجه میشه ارزششو نداره حتی بهش دروغ بگم خودمو ضایع کنم پیشش.ب ...

تو دروغ بگو وقتی دروغت لو رفت فهمیدن بگو والا مامان جون دیدم خیلی نگرانین استرستون به منم منتقل میشد الکی گفتم خیالتون راحت شه

هزارمین کاربری 😬😬😬 
الکی دروغ بگم ؟برادرشوهرم بیاد خونمون متوجه میشه ارزششو نداره حتی بهش دروغ بگم خودمو ضایع کنم پیشش.ب ...

وااای جدا از پی پی بچه میپرسه !

چ بی شخصیته 

ی کلام بگو لازم شد میبریم دکتر 

تلفن و سریع کوتاه مختصر صحبت کن.زیاد پیشش بگو بخند شوخی نکن.

کش میده خواهررر خودش کش  میده هیچ تمایلی نمی‌ذاره برام باهاش صحبت کنم. خیلیا رو حرص داده عادت دارههر روز که زنگ میزنم تو هر چند ثانیه میگه مگه آب جوشیده نمیدی ؟ فکر کن تو هر چند ثانیه 

بعد از دخترم میپرسه ناهار خوردی ؟چی خوردی؟ مامانت ناهار درست کرد؟