2777
2789
عنوان

سلام مهم لطفا فیلم باز ها بیان

144 بازدید | 11 پست

یه سریال جالب و با پایان قشنگ معرفی کنید 

(ترکی. ایرانی. کره ای. هندی) 

لطفااا

تو این تابستون حوصله ام سررفته هر سریالی هم که دیدم مسخره بود 

فیلم های سعید روستایی خیلی خوش ساختن

ترانه هستم یک دانشجو معلم ساده ، در مورد زبان آلمانی سوال داشتید میتونم کمکتون کنم:)                                                                                                                            جانم فدای رهبرم ، جانم فدای ایرانم  🇮🇷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سریال هنوز شروع نکردم ، ولی فیلم ستاره های روی زمین هندیه و خیلی قشنگ بود به نظرم ۲ ساعت و ۴۵ دقیقه هم هست ، درمورد یه پسریه که همه فکر میکنن خنگه ولی عامرخان در نقش معلم هنر استعدادشو کشف میکنه و خیلی کمکش میکنه

چه ژانری دوست میداری؟

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

فقط چینی دوست دارم

سریال های مرموز اگه یذره میترسی نبین پرونده های حقوقی نیلوفر آبی و بی وقفه ؛ طبقه نوزدهم  اینا مرموز رازنما 

پرنسس لی چانگه  

پرنسس لی وی یانگ 

__درخواست دوستی ندین ___________________