2777
2789
عنوان

این دختر چرا به شوهرم زنگ میزنه

206 بازدید | 9 پست

برای کار خونه یه کمکی داشتم که مشکلی پیش اومده براش یمدت نمیتونه بیاد یکی دیگه اومده جاش تو کارای خونه باسلیقست راضیم ولی مشکلی که دارم اینه که سرهرچیزی به شوهرم زنگ میزنه نه به من به خودشم گفتم که شوهرم سرکاره از کارای خونه سردرنمیاره هر مشکلی بود بخودم زنگ بزن ولی باز امروز زنگ زده حرف مهمیم نداره فقط زنگ میزنه مثلا ما امشب میریم خونه جاریم دیشب بهش گفته بودم که امروز نیاد ولی باز زنگ زده به شوهرم که امروز بیام چند باریم دیدم وقتی شوهرم خونست بهش زل میزنه زیاد دور ورشه مثلا تو اشپزخونه کار داریم ولی به بهونه الکی میره جای که شوهرم هس یا نمونش اینه که چند روز پیش شوهرم عصر اومد خونه رفت تو اتاق با اینکه اتاق تمیزبود ولی اصرار میکرد برم طی بکشم نمیخام تهمت الکی بزنم بنظرتون من حساس شدم نمیخامم شوهرم چیزی متوجه بشه 

نظر شما چیه حس خانما قویه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی شوهرت خونه نیس تمام کاراشو مو ب مو ب چشش بیار بفهمه متوجه شدی ، بعدم یدونه بخابون دم گوشش ، حقوق ماه آخرشم نده یا یجوری کم کن ازش

قبل اینکاراهم یجوری گوشیشو بپیچون و خاموش کن اینا حرومزاده ن ازهمچی فیلم و ویس میگیرن

بزا بفهمه خراب بازیاشو سر مرد تنها بریزه ن مرد متاهل

و بیا بگو ک اینکارارو کردی💅