2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک هفته قبلش بطور کلی،عصبی شدن، تهوع ، حس خفگی ، ناراحتی ،گریه ب دلایل خیلی مسخره ، دعوا با کل دنیا

درد ببخشید سینه ها،درد زیر شکم، درد عمومی بدن

هرچی ب پریود نزدیک میشم علائم روانی کمتر و علائم جسمی بیشتر میشه مثل اون دردایی ک گفتم روز قبل پریود ب اوجش میرسه

روزی ک پریود شروع میشه از نظر ذهنی تو آرومترین حالت ممکن میشم ولی دوروز اول زیر دلم،کمرم ، پاهام و...انقد درد دارم ک هر۴ساعت یکبار باید مسکن بخورم

علائم دوره پی ام اسم متغیره کاملا ب تغذیه م و روتین زندگیم بستگی داره و کل این علائم تو هر شخص کاملا ممکنه فرق بکنه

یک هفته قبلش بطور کلی،عصبی شدن، تهوع ، حس خفگی ، ناراحتی ،گریه ب دلایل خیلی مسخره ، دعوا با کل دنیاد ...

ممنون خیلی کامل گفتی. سه روزه  معده درد  دارم الو  آش و لواشک خوردم نزدیک پریودمم هست، سینه سمت چپم گاهی درد میگیره یکم دلپیچه میگیرم کمردرد میگیرم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم