2777
2789

☘صبح بیدار میشم و روزام تکراری نهاردرست کنم ،بخوریم ،

☘شب هم بدون هیچ محبت ورابطه ای .ونخواستن فرزندی.

☘همسر سرش کلا توگوشی.درونگراس

☘یکلام حتی با من حرف نمیزنه.بزنه هم درمورد سیاست وکار.

☘هیچ برنامه ای برای تفریح نداره.حتی ی بیرون رفتن الکی

☘مادر ،خاهر،برادر،پدر هرروز زنگ میزنن وپول میخان واینم میده = درصورتی که میتونیم جمع کنیم خونه وماشین خوب وتفریح وخرید داشته باشیم .

☘خرجیم ماهی ۸یابه۱۰یا۱۵ برسه بستگی داره چقدرخرج کنم بیشترخرج حال بدم ازاسترس ووومیشه معده .ریزش مو

☘و دیدن گاهی چت وخودشیرینی بازنای دیگه ازروز اول زندگی که خیلی قلبمو به درد اورده 

☘تیپ وقد وچهره خوب نیست همه میگن پدرته

☘کلا بادرس وکارش مشغوله حتی تاخودصبح

🌹🌹 چندتا چیز ه مثبتی که داره   :

اینه که دکتراس وسرکلش بااونور ابیاس بادکترای خفن دانشگاهای رده ۱۰ درارتباط وپرستیژکاریش خوبه و درامدش(میشه مثل پولدارا مرفع زندگی کرد اماخب بابودن خونوادش خیلی متوسط زندگی میکنیم)

وخرجی من  و یخچال خوراکم و خونه اجاره تمیزمرتب 

وممکنه سال دیگه بره ازایران 

🌹کلا من مثل یه ادم رباتیک شدم سکوت وتنها وغریب توتهران فقط اشپزی بشور 

🌹سرموباکلاسهای مختلف گرم کردم اماحالم خوب نشد لبخندبه لبام نیومد ،همش ناراحت 

💝فامیلام میگن زندگی کن خداتوشکرکن هرچی بخای میخری ومیخوری ازدور خوبه همه چی

امانظرمن اینه یه زن نیاز به محبت رابطه وشادی وهمدم داره  

حیون نیستم که فقط بخورم 

حتی تفریحم ندارم 

مشاوره ودکترم نمیخادبیاد یه ادم ترک لجباز وخشک امابرادیگران خیلی خوب شادخنده رو

منم به خودم اوایل خیلی میرسیدم دریغ ازی نگاه وتعریف

به من میگه توفقط زنم باش کاری بکارای دگ نداشته باش یعنی لاس زدنش باخانوما ووو منم ازاین حرصم میگیره پس میتونه امابامن نمیخاد خوش باشه 

🙏🙏حالانظر شما چیه دوستان خودتون بزاریدجای من یه لحظه ..

من۲۹ 

اون ۳۸

۴ساله ازدواج کردیم

ادامه میدادید یا جدامیشدین ؟

تاپیکای قبلیمم درموردش بیشترگفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک نکنم تنها زندگی کنی بهتره از این شرایط

کاری که دوست نداری با خودت بشه رو با بقیه نکن دنیا پر از حساب کتابه♻️                                                                   💍💚

حسابی پس انداز کن وپول ازش بگیر که بتونی یه سرپناه یا پول درشتی داشته باشی بعدم جداشو...اگه جای من بودی فرار میکردی ازاین زندگی اما من بچه دارم و مجبور به ادامه زندگی هستم اما شما مجبور نیستی این حجم تز بی توجهی رو تحمل کنی وخوشی شوهرت رو بابقیه ببینی

میگما تو داری میگی برا دیگران لبخند و حرف و شوخیش خوبه برا تو ن 

پس ادم خشکی نیس برا تو ایجور رفتار میکنه ،و میشه تغییرش داد 

ای کاش پیش ی سیدی  براش ی نگا میکردی یا سرکتاب باز میکردی 

من شوعر خودمم دکترای میکانیک داره و توی شرکت نفت عسلوییه کار میکنه ،براوهمی خیلی حواسم بهش هست ،

منتظر میمونم تا بریم اونور آب و تا اونموقع تا میتونم پس انداز میکنم بعد جدا میشم .

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
منتظر میمونم تا بریم اونور آب و تا اونموقع تا میتونم پس انداز میکنم بعد جدا میشم .

اینقدرا پس اندازه نمیشه 

خیلی کم

اونور ابشم معلوم نیست فقط میگه 

۴ساله میگه

امابرا پست دکترا میگه میرم

جمله ی فقط  زنم باش به چیزی کار نداشته باش،به اندازه ی رابطه نداشتن و محبت نداشتن روحمو‌ خراش میده ...

تو اگه فکر میکنی به اندازه ی کافی تلاش کردی و درست نشده ،پس فقط و فقط بفکر خودت باش ،پس انداز ،پس انداز 

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

خیلی چیزا رو باید خودت محیا کنی 

متاسفانه نقاط منفی همسرتو خوب بلدی اما هیچ تلاشی برای درست کردنش نکردی

مثلا تفریح خوب تو محیاش کن یه روز ک تعطیله همچیو جور کن فقط بهش بگو بیا بریم هیچ کس به همچیه حاضر نمیگه نه 

یواش یواش خودشم یاد میگیره

همش تو گوشیه خوب حیات خلوت براش درست کن  فیلم مورد علاقشو بگیر نگا کنید کلی حرفو بحثای قشنگ هست میتونی بگیریش بحرف .میتونی کسایی ک دوسشون داره مهمون دفوت کنی سرش با اونا گرم بشه دیگه نایی نمیمونه بره تو گوشی

کم کم دلسرد میشه از گوشی

پول به خانوادش میده خب بده تشویقش کن هر ماه بهش یاداوری کن بده بگو حتمی پول اونارو از حقوقت جدا کن ممکن اگه یه وقت به دستشون نرسه ازت ناراحت بشن قهر کنن فکرشو با این حرفا مشغول کن تا شک کنه  اگه پول نده ممکن نخوانش

اون وقت به فکر امتحان کردنش میوفته..مطمعنن اونام عکس العمل نشون میدن و میفهمه 

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

بنظرم طبع همسرت بلغمه یک دکتر خوب طب سنتی برو با تغییر تغذیه کم کم درست میشه،

اره همش چرب چیلی میخوره 

اصلااهمیت نمیده ب سلامتی ودکتر 

کلا ازبیرون میاد 

گوشی بدست چندساعت

ونهار زیادمیخوره

بدمیره تواتاقش باگوشی ولبتاب

شب هم ۱۲شب من تنهامیخابم 

اونم هروقت ۲یا۳ ۵ دلش بخاد میادپشتشومیکنه میخابه

وتمام