2777
2789
عنوان

یادگیری برنامه نویسی از اینجا

3057 بازدید | 79 پست

سلام دوستان 

من برنامه نویس وب و موبایل هستم خوشحال میشم اگر کمکی از دستم برمیاد راهنماییتون کنم

با زبان های پی اچ پی و پایتون برای وب کار میکنم

با زبان کاتلین برنامه نویسی موبایل میکنم

زبان های دیگر را هم تا حدودی بلدم

💻 مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود

سلام برای کسی که رشته اش کامپیوتر نیست از کجا باید شروع کنه ؟

سلام ببینید فرقی نداره رشتتون چی باشه تو رشته کامپیوتر دانشگاه بعضی چیزهای تئوری را یاد میدن که بیرون هم میتونی یاد بگیری

مبانی کامپیوتر

مبانی برنامه نویسی 

الگوریتم فلوچارت

اینا خیلی مهمه

بعدش هم با زبان سی پلاس پلاس شروع کن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم

من میخوام کلا هدفم رو بذارم حوزه وب و بک اند و زبان php(البته میخوام اگه توانش رو داشته باشم فرانت رو هم یاد بگیرم تا اگه شد فول استک باشم)

نظر شما چیه؟ به نظرت خوبه این زبان؟

میشه بهم راهنمایی کنی از کجا یادش بگیرم بهتره؟

خیلی به راهنمایی نیاز دارم میشه هر چی میدونی بهم لطف کنی بگی؟ واقعا ممنونت میشم🙏🏼❤️❤️

سلام

چقدر براش وقت میزارید و یا از اول میزاشتید؟ در چه مدت تونستید حرفه ای بشید و درآمد قابل قبولی بدست بیارید؟

من از کجا میتونم شروع کنم و پیش نیازها چیه؟

چه دوره آنلاینی رو پیشنهاد میکنید؟

سلام عزیزممن میخوام کلا هدفم رو بذارم حوزه وب و بک اند و زبان php(البته میخوام اگه توانش رو داشته با ...

سلام ببینید من خودم php کار هستم . برای بک اند دو تا زبان الان بازار کار خوبی دارن یکی php یکی python

بک اند خوبه ها ولی فول استک شدن عالیه واقعا هم کار براش زیاده هم پروژه های زیادی میتونی بگیری هم اینکه خودت میتونی سایت شخصی بزنی محصول بفروشی و ...

اگه تصمیم گرفتی php یاد بگیری عالیه حتما ادامه بده و بعدش فریمورک لاراول یاد بگیر چون php خالی هم زیاد جالب نیست.

برای فرانت اند هم html css js باید یاد بگیری که html css خیلی سادست و js یکم سخته اونم اگه وقت بزاری یاد میگیری

سلامچقدر براش وقت میزارید و یا از اول میزاشتید؟ در چه مدت تونستید حرفه ای بشید و درآمد قابل قبولی بد ...

سلام

من روزانه دو سه ساعت برای یادگیری وقت میزارم با اینکه بلدم خب چیزهای جدیدی یاد میگیرم

من اول که شروع کردم شش هفت ماه با آموزش های مختلف سر و کله زدم پیشرفت خاصی نکردم اصلا یاد نمیگرفتم بدتر دور میشدم بعد یکی گفت منابع آموزشیتو عوض کن

بعدش دوره 12 قدم برنامه نویسی با تدرس مهندس نیکزاد را شرکت کردم بعد از تقریبا شش ماه تلاش به سطح خوبی رسیدم و تونستم درآمد کسب کنم

همین دوره 12 قدم رو پیشنهاد میدم آنلاین هم که نمیشه گفت بصورت ویدیویی هست باید ویدیو هاشو دانلود کنی بشینی ببینی و پشتیبانی هم میکنند مثلا اشکال داشتی رفع کنن

پیش نیاز های برنامه نویسی هم آشنایی با انگلیسی یکیشه

بلد بودن کامپیوتر تا حدودی لازمه

بعدش دوره ببین

سلام ببینید من خودم php کار هستم . برای بک اند دو تا زبان الان بازار کار خوبی دارن یکی php یکی pytho ...

بله خیلی ممنون

شما از چه منبعی php رو با فریم لارول یاد گرفتید؟

فرانت رو هم بلدید؟ از چه منبعی؟

به نظرتون اینکه اول فرانت رو تا حدودی یاد بگیرم و بعد برم سراغ بک تصمیم خوبیه؟

راستی از مهر میرم دانشگاه رشته مهندسی کامپیوتر و میخوام همزمان باهاش برنامه نویسی وب رو یاد بگیرم

یه مقدماتی از برنامه نویسی بلدم(زبان ++c رو با کلاس یاد گرفتم)

بعد یه سوال دیگه

به نظرتون چطوری این ۴ سال وقت دانشگاهم رو تقسیم کنم؟

یعنی چند سال یادگیری فرانت و چند سال یادگیری بک و بعد چه مدت تمرین پروژه و کارآموزی؟

و اینکه من بهتون درخواست میدم میشه لطفا درخواستم رو قبول کنید که اگه در آینده سوالی داشتم ازتون بپرسم؟ ممنونتون میشم واقعا❤️

ممنونم♥️به نظرا کنار دانشجویی میتونم اینکارو انجام بدم؟

فدات ، آره اگه رشتت کامپیوتر باشه که عالیه ولی اگه رشته دیگه هم باشی باز میتونی تایم آزاد بزاری در کنارش یاد بگیری من دوستم رشتش معماری بود ولی برنامه نویسی هم یاد میگرفت و تو کارش هم موفق شدن

بله خیلی ممنونشما از چه منبعی php رو با فریم لارول یاد گرفتید؟فرانت رو هم بلدید؟ از چه منبعی؟به نظرت ...

ببینید من منابع زیادی استفاده کردم که الان بیشترشو فراموش کردم ولی سایت w3school به زبان انگلیسی منبع خوبی برای شروع PHP هستش من منبع اصلی آموزش های مهندس سام نیکزاد بود تو سایت آواسام دوره برگزار میکنند فرانت هم با VUE بلدم 

به نظرم شروع کردن با فرانت اصلا تصمیم خوبی نیست و اینطوری کلی دور میشید و شاید هم بک اند را یاد نگیرید معمولا اونایی که فول استک میشن اول با بک اند شروع میکنند بعد میرن فرانت

سی پلاس پلاس برای شروع عالیه قبل از همه چیز

سلام من میخوام شروع کنم ولی نمیدونم چجوری و از کجا

تو یوتیوب هست بخوام از اونجا یاد بگیرم؟ میخوام پایتون رو شروع کنم بی‌زحمت بگو بهتره چکاری انجام بدم و کدوم کتابارو بخونم 

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
بعد یه سوال دیگهبه نظرتون چطوری این ۴ سال وقت دانشگاهم رو تقسیم کنم؟یعنی چند سال یادگیری فرانت و چند ...

اینا دیگه کاملا بستگی به خودتون داره تقسیم وقت اینا یه مسئله شخصیه هرکس با کس دیگر متفاوته

سلام من میخوام شروع کنم ولی نمیدونم چجوری و از کجاتو یوتیوب هست بخوام از اونجا یاد بگیرم؟ میخوام پای ...

سلام تو یوتیوب هم هست تو آپارات هم هست آموزش خیلی زیاده ولی باید جستجو کنید از یه جای معتبر یاد بگیرید چون اگر مدرس با تجربه و کاربلد نباشه ممکنه دلتون رو بزنه و از مسیر شما رو دور کنه حتما حتما از مدرس مطمئن شو تا مثل من که توی اوایل 6 ماه علاف شدم بدتر هرچی بلد بودم از یادم رفت نشید