2777
2789
عنوان

یادگیری برنامه نویسی از اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 3533 بازدید | 79 پست
سلام تو یوتیوب هم هست تو آپارات هم هست آموزش خیلی زیاده ولی باید جستجو کنید از یه جای معتبر یاد بگیر ...

خیلی ممنون

شما کسیو میتونین معرفی کنین؟

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببینید من منابع زیادی استفاده کردم که الان بیشترشو فراموش کردم ولی سایت w3school به زبان انگلیسی منب ...

خیلی ممنون

واقعا؟ من چند جا خوندم که بهتره با فرانت شروع کنید که

و چون یه جا دیگه هم خونده بودم که برای شروع بک اند باید مقدماتی از فرانت(html و css و js) بلد باشید گفتم من که میخوام فرانت رو یاد بگیرم چون باید برا بک هم بلد باشم بیام اصلا با فرانت شروع کنم

پس شما میگین با بک شروع کنم بهتره؟

و اینکه یه سوال مهم هم اینکه برا شروع بک لازمه اون سه مقدمات فرانت رو که بالا گفتم بلد باشم؟؟

برای شروع پایتون اموزش های خوبی دارم ولی اینجا نمیشه لینکشو گذاشت پیام بدید بزارم واست

گلم درخواست دادم لطفا قبول کن آیدی بدم بهت یا همونجا بزار بی زحمت

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
اینا دیگه کاملا بستگی به خودتون داره تقسیم وقت اینا یه مسئله شخصیه هرکس با کس دیگر متفاوته

وای ببخشید اینقدر ازتون سوال میپرسم واقعا کس دیگه ای رو ندارم بازم ببخشید🥺🥺

شما اطلاعی دارید که تو حوزه فرانت یاد گرفتن کدوم فریم ورک js برای بعد از اینکه بک اند رو با php یاد گرفتم بهتره؟

یعنی کدومش با php مناسب تره؟

وای ببخشید اینقدر ازتون سوال میپرسم واقعا کس دیگه ای رو ندارم بازم ببخشید🥺🥺شما اطلاعی دارید که تو ...

کلا برای فرانت اند سه تا فریمورک هست 

vuejs

reactjs

angularjs

که دو تا اولی محبوب هستن و خوبن فرقی هم نداره کدومو یاد بگیری سلیقه ای هست ولی ویو راحت تره

برنامه نویس و مهندس کامپیوتر

خیلی ممنونواقعا؟ من چند جا خوندم که بهتره با فرانت شروع کنید کهو چون یه جا دیگه هم خونده بودم که برا ...

نه شروع با بک اند بهتره ولی خب باید کمی با html هم اشنا باشید که در طول یاد گیری بک اند خود به خود یاد میگیرید چیز خاصی نیست

عزیزم من تا حدودی برنامه نویسی بلدم تو حوزه وب و موبایل ولی به درآمد نمیرسم
یعنی بلد نیستم چکار کنم که درآمد داشته باشه
مثلا چجور اپ موبایلی طراحی کنم و اینکه اصلا درامدش از کجاست
اگه جزئیات مسیر رو برام توضیح بدی ممنون میشم

عزیزم من تا حدودی برنامه نویسی بلدم تو حوزه وب و موبایل ولی به درآمد نمیرسمیعنی بلد نیستم چکار کنم ک ...

سلام عزیزم حس میکنم شما آموزشتون کم بوده و بخاطر همین نمیتونید به درآمد برسین

یکم بیشتر تکرار تمرین کنید یکم بیشتر آموزش ببینید

برای موبایل که درآمد خوبه ولی به شرطیی که بتونید اپ های باحال بسازید

زبان کاتلین بلدید ؟ 

سلام عزیزم حس میکنم شما آموزشتون کم بوده و بخاطر همین نمیتونید به درآمد برسینیکم بیشتر تکرار تمرین ک ...

احتمالا همینطوره که شما میگین
من php و c# و یه مقدار کاتلین بلدم
ولی چون دلم نمیخواد برم بیرون تو شرکت کار کنم نمیدونم باید از کجا شروع به کار کنم

میشه مثال بزنین مثلا چه اپ هایی میتونه به درآمد برسه؟

احتمالا همینطوره که شما میگینمن php و c# و یه مقدار کاتلین بلدمولی چون دلم نمیخواد برم بیرون تو شرکت ...

والا من نمیتونم مثالشو اینجا بزنم اصلا نمیشه اگه برای اینجور اپ ها و گیم های موبایلی مشتاق هستید به کافه بازار برید تعداد نصب و دانلود اپ ها و بازی ها را بررسی کنید خیلیا هستن که از این راه موفق شدن ... امیدوارم موفق باشین

مرسی عزیزمتو همه کامنت هایی که در نی نی سایت گذاشتین بحث رو با درامد برنامه نویسی شروع کردین و بعد د ...

جایی که ازم سوال شده با چی شروع کردی و چه دوره ای دیدی منم دوره ای که واقعا به دردم خورده را معرفی کردم شما هر برداشتی میتونی داشته باشی چون اصلا اهمیت نداره