2777
2789
عنوان

مامانای با تجربه لطفاً بیاین

50 بازدید | 3 پست

من یه دختر پنج ساله دارم . تمام تلاشم و برای تربیتش کردم و میکنم. خودم کتاب میخونم و کتابهای مناسب سنش رو براش میخونم بهش آموزش جنسی دادم گفتم کسی نمیتونه به اندام های خصوصی تو دست بزنه و توام این اجازه رو نداری . کسی نمیتونه اندام خصوصیت رو ببینه و توام نمیتونی 

دیشب مامانم گفت داداشم گفته که دخترم از پسرش ( یکسال ازش کوچیکتره) خواسته که ش.ل.و.ا.رش رو دربیاره و خصوصیش رو نشونش بده من خیلی عصبانی شدم گفتم دروغ گفته دختر من آموزش دیده و آگاهه و ازینکارا نمیکنه رفتم از دخترم پرسیدم و گفت آره گفتم اما دیگه تکرار نمیکنم 

از دیشب حالم خیلی خیلی بده نتونستم بخوابم الان بقیه در مورد دخترم چه فکری میکنن؟ مطمئنم داداشم به خواهر برادر دیگه م هم گفته همینطوری که به مامانم گفته 

حس میکنم زحماتم هیچ نتیجه نداده. از ناراحتی دستم به هیچ کاری نمیره می‌دونم کنجکاوی جنسی طبیعیه تو این سن اما برای بچه ای که آموزش ندیده نه دختر من که این همه براش حرف زدم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان