2777
2789
عنوان

وظیفه های یک زن خانه دار

317 بازدید | 15 پست

اوووم ۵ ماهه عقدم  ولی خب مامانم و خالم و کسایی که دورم بودن زن بودن را فقط تو اشپزی و جارو و ظرف شستن میدونن الان میدونم که وظیفه یک زن بالاتر از این چیزاست و متاسفانه کسی را ندارم الگو بگیرم یا ازش بپرسمم میشه کمک کنید و بگید وظیفه یک خانم خانه دار چیه ،؟ از همه لحاظ 😓😓😓😓

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پخت و پز و بشور بساب رو که همه انجام میدن مهم اینه بتونی زندگیت رو آروم نگهداری به همسرت اهمیت بدی و عشق بهش بدی و این امکان نداره مگه اینکه خودت برای خودت مهم باشی 

اگه به خودت اهمیت ندی نمیتونی شخص تاثیرگذاری باشی 

اما افراط نکن نه اینوری نه اونوری

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

اول از همه اخلاق و ساخت آرامش برای جو خونتمن اینو کسی یادم نداد خیلی زندگیم تلخ شد

من اخلاقم تقریبا خوبه خیلی صبورمم کم ناراحت میشم ناراحت بشمم زود فراموش میکنم یعنی با اون کسی که ناراحتم اوکی میشم  چطوری ارامش باید ساخت ؟؟

امیرالمومنین در وصف خانمی حضرت فاطمه میگفتند؛

هرگاه به او می‌نگریستم، همه ناراحتی‌ها و غم‌هایم برطرف می‌شد...

چقدر الگوی زندگی ما هستند؟!

🌸🌸🌸🌸

الهی شکر که زن خلق شدیم🤲🌱

غذاهای خوشمزه خلق میکنیم،

فرزند به دنیا می آوریم؛

نور امید و شادی در خانواده هستیم؛

مایه ی آرامش عزیزان خلق شدیم🌱

الحمدلله بخاطر قدرت عجیب زنان🤲

╚══════🍃🌺🍃═╝

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه

حالا شوهر من خیلی براش مهمه که خونه براش یه محل آرامش باشه نه میدون جنگ 

میگه دوست دارن جوری باشه که وقتی از بیرون میان پیکه همه خستگی ها و همه اعصاب خوردی های بیرون یادم بره نه اینکه بگم 

الان به‌ چه امیدی برم خونه الان برم خونه همش باید غر بشنوم و دعوا باشه و اعصاب خردی 

سرگشته‌ی‌محضیم‌و‌در‌این‌وادیِ‌حیرت ؛عاقل‌ترازآنیم‌ك‌دیوانه‌نباشیم. .'
من یه مشکلی دارمم تازگیا حس میکنم خودمو دوست ندارم 🥲🥲🥲

عیبی نداره تغیی هورمونی و شرایط زندگی باعث این جور احساسات میشه 

یه کاری کن دیدت به خودت عوص بشه 

یه هنری شروع کن 

مطالعه کن 

خیلی کارها که حس خوب ارزشمند بودن بهت بده

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

دلبری کی قهر کنی کی ناز کنی کی مهربون باشی بعضی وقتا ناز بکشی کی بگی چشم و ...

خالمم اومد اینا را بهم یاد بده همون اول کار بهم گفت نباید همیشه به شوهرت راست بگی بعضی وقتا دروغ بگو و منم خر باور کردم یک بار دروغ گفتم فهمید شوهرم گفت کاری کردی میدونی بدم میاد امون اول راستشوو بگوو و متاسفانه منم الان نمیدونم کی باید ناز کنم کی قهر کنم تو هر موقعیت چیکاد کنم

خالمم اومد اینا را بهم یاد بده همون اول کار بهم گفت نباید همیشه به شوهرت راست بگی بعضی وقتا دروغ بگو ...

خآله شما بد گفتن 

نه که دروغ بگو به شوهرت همه چیز رو نگو 

مثلا به همسرت ربطی نداره خانواده پدری شما چه خبره یا شما چقدر پس انداز داری 

نه اینکه دروغ بگی 

دروغ نگو چون روابط رو سرد میکنه

حالا شوهر من خیلی براش مهمه که خونه براش یه محل آرامش باشه نه میدون جنگ میگه دوست دارن جوری باشه که ...

بعدا امیدوارم بتونم خونه را همینطوری کنم ولی خب الان احساس میکنم همش شوهرمو ناراحت میکنم و نمیتونم ارومش کنم انگار فقط دردسرم براش