bodybuilder_girl مدیر استارتر عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 719 عنوان اونایی ک اهل رژیم و ورزشن بیان💪🏻 69 بازدید | 6 پست من رژیمم ، قهوه قبل از باشگاه رو اشکالی داره با کاکائو تلخ بخورم؟ اسم کاربریم یعنی《دختر بدنساز》البته از اون بدنسازایی که بدنمو با غذا میسازم😜 1403/05/18 | 08:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرفره6 عضویت: 1393/08/29 تعداد پست: 5910 قهوه هر روز خوب نیستدو روز در میون بخور اونم یه شاتشکلات تلخ هم با همین فاصله که گفتم خوب سیر نگه می دارهمیوه زیاد بخور مخصوصا خیار Be nice😊
bodybuilder_girl مدیر استارتر عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 719 قهوه هر روز خوب نیستدو روز در میون بخور اونم یه شاتشکلات تلخ هم با همین فاصله که گفتم خوب سیر نگه می ... تو برنامم هر روز هستمیوه هم تو میان وعده ام هستممنونم😍❤️ اسم کاربریم یعنی《دختر بدنساز》البته از اون بدنسازایی که بدنمو با غذا میسازم😜
فرفره6 عضویت: 1393/08/29 تعداد پست: 5910 تو برنامم هر روز هستمیوه هم تو میان وعده ام هستممنونم😍❤️ نه قهوه هر روزش تپش قلب میاره همچنین برای کبد سنگینه Be nice😊
bodybuilder_girl مدیر استارتر عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 719 رژیمت چجوریه ؟ رژیمم مربیم برام نوشتهمثلا خورشت و برنج کلا ندارمفقط برنج کینوا دارم اونمیه شب تو هفتهبعضی موقع ها بعد از ناهار و قبل از میان وعده چای سبز دارم و... اسم کاربریم یعنی《دختر بدنساز》البته از اون بدنسازایی که بدنمو با غذا میسازم😜
bodybuilder_girl مدیر استارتر عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 719 نه قهوه هر روزش تپش قلب میاره همچنین برای کبد سنگینه ممنون عزیزم دو روز یه بار میخورم❤️ اسم کاربریم یعنی《دختر بدنساز》البته از اون بدنسازایی که بدنمو با غذا میسازم😜