2777
2789
عنوان

بارداری بدون دخول 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2266 بازدید | 55 پست
مطمئنید؟ 3 روزه دارم میمیرم از استرس همیشه منظم میشم قبلش هم علائم دارم و سینه هام درد میگیره الان ه ...

عزیزم خیلی راحته برو 2تا تست بارداری بخر مطمئن بشی و استرست از بین بره 

امروز چه خبرههه 😐

همه میترسن بدون دخول باردار شده باشن 

یکی اب خورده به دستش میگه باردارم 

اینم از این.... خدایا توبه🙄

همه را ببخــش به جز کســـانی که سمــت آبـادت را ویــران کردند 🙃🙃(میشه برای رسیدن به آرزوهام یه حمد بخونید)♥

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسی منم این ماهی س روز عقب انداختم سردی کرده بود رحمم شاید باورت نشه سه روز ۴۵ دقیقه پیاده رویی کرد ...

مطمئنید؟ 😭😭

3 روز دارم از استرس میمیرم 

همیشه با سیاهدانه عسل میشدم ولی اینبار خوردم هیچ تاثیری نداره از همین بیشتر میترسم هیچ علائمی هم ندارم قبلا زیر شکم و سینه هام درد می‌گرفت الان هیچی 

خانواده ام حساسن رو بارداری دوران عقد برا همین دارم سکته میکنم از استرس 😭😭😭

مطمئنید؟ 😭😭3 روز دارم از استرس میمیرم همیشه با سیاهدانه عسل میشدم ولی اینبار خوردم هیچ تاثیری ندار ...

اسی بخدا  میگم منم همینطور شدم 

اصلا علایم نداشتم تا روز قبل پریودی   ایق تازه وقتی روز آمدنش درد کشیدم رفته بودم تنهایی تو اتاق حوله گرم میکردم. کسی صدا گریمم نشنوه از استرس اینطور میشه ادم نمیاد بعد  بخاطر کولر هم هست دکتر گفت حتی

اسی بخدا میگم منم همینطور شدم اصلا علایم نداشتم تا روز قبل پریودی ایق تازه وقتی روز آمدنش درد کش ...

ممنونم ازت یه کم آروم شدم 🥺❤️

این 3 روز آنقدر فکر و خیال کردم کلا نه خواب دارم نه خوراک 

آخه تجربه نداشته 1 سال دقیق سر وقتش پریود میشم اون بنده خدا رو هم دیوونه کردم هی میگه مطمئنم چیزی نشده من میگم دروغ میگی 🤧😂

عزیزم من ماه پیش دقت دندون داشتم آنقدر استرس داشتم که نشدم هر ماه منظم میشدم یا با سه روز تاخیر .

اما بعد 10 روز تاخیر شدم .چون استرس داشتم 

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰
ممنونم ازت یه کم آروم شدم 🥺❤️این 3 روز آنقدر فکر و خیال کردم کلا نه خواب دارم نه خوراک آخه تجربه ند ...

ن دختر خودت عذاب نده من س روز قبل انداختم   فهمیدم رحمم سردی کرده بعد استرس دشمن پریودیه عقب میندازه گلم

عزیزم من ماه پیش دقت دندون داشتم آنقدر استرس داشتم که نشدم هر ماه منظم میشدم یا با سه روز تاخیر .اما ...

وای منم دقیقا همون روز که این اتفاق افتاد غروبش رفتم برا عصب کشی تا 2 روز هم 1 بسته کامل ژلوفن و نوافن خوردم میشه به خاطر اون باشه این؟ 😢

وای منم دقیقا همون روز که این اتفاق افتاد غروبش رفتم برا عصب کشی تا 2 روز هم 1 بسته کامل ژلوفن و نوا ...

نه به خاطر قرص نمیتونه باشه .ولی صد درصد به خاطر استرس میتونه باشه 

اولین بارت بود رابطه داشتی ؟خب اونم جز استرس‌ه

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰
وای منم دقیقا همون روز که این اتفاق افتاد غروبش رفتم برا عصب کشی تا 2 روز هم 1 بسته کامل ژلوفن و نوا ...

اره خودم و چن نفر دیگه رو شنیدم  با قرص ژلوفن و نوافن پریود قطع میشه ،یا عقب میفته

برا دوستم کلا تا پریود بعدی نمیاد 

دختر زمستان ...kord