2777
2789
عنوان

بارداری بدون دخول 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2266 بازدید | 55 پست

بخدا خودتونو مسخره کردین.بچه که نیستی .ما الان چیکار میتونیم بکینم.منتظر باش ببین چی میشه دبگه.اخه این موضوع مسخره و پیش پاافتاده نوشتن میخواد برو بتا بده.بی بی بزن.😐😐😐😐😐

نه به خاطر قرص نمیتونه باشه .ولی صد درصد به خاطر استرس میتونه باشه اولین بارت بود رابطه داشتی ؟خب او ...

آره اولین بار بود تازه 2 ماه عقد کردیم 

میترسم باردار شده باشم 

خانواده دو طرف به شدت حساسن رو بارداری دوران عقد برا همین دارم میمیرم از استرس 😭

هیچ علائمی هم ندارم قبلا پریود میشدم سینه ها و شکمم درد می‌گرفت الان هیچی 😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره اولین بار بود تازه 2 ماه عقد کردیم میترسم باردار شده باشم خانواده دو طرف به شدت حساسن رو بارداری ...

خب همونه دیگه

نه باردار نیستی 

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰
آره اولین بار بود تازه 2 ماه عقد کردیم میترسم باردار شده باشم خانواده دو طرف به شدت حساسن رو بارداری ...

چطور بعد دوماه باهاش راحت بودی🥲

من بعد یک سالم راحت نیستم 😑یک سالم دوست بودیم 🥲

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰
چطور بعد دوماه باهاش راحت بودی🥲من بعد یک سالم راحت نیستم 😑یک سالم دوست بودیم 🥲

ما بعد 2 هفته با هم خیلی خیلی راحت شدیم 😂

کاش آنقدر راحت نبودیم الان آنقدر استرس نداشتم 😢💔

اره خودم و چن نفر دیگه رو شنیدم با قرص ژلوفن و نوافن پریود قطع میشه ،یا عقب میفتهبرا دوستم کلا تا پ ...

یعنی ممکن پریودیم به خاطر اون قطع شده باشه 

توی 3 روز یه بسته ژلوفن خوردم 1 بسته نوافن تازه قبلش بازم کلی مسکن خورده بودم 

الان 5 روز پریودم عقب افتاده هر چی هم گرمی میخورم نمیشم میترسم باردار باشم 😭