2777
2789
عنوان

بارداری بدون دخول 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2266 بازدید | 55 پست
مطمئنی؟ 3 روزه دارم میمیرم از استرس آخه همیشه منظم میشدم و علائم داشتم قبلش الان هیچی 😭

باورکن  سه دلیل برا این حالت داری اولش تعییرات هرمونیه بخاطر تحریک و ارضا بوده دوم بخاطراسترسی هست که بخودت دادی سوم بخاطر زمان رابطه بوده اگه در روزهایی تخمکگذاریت رابطه داشته باشی اماکن این حالت ها هست

😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ممکنه بدنت بخاطر تحریک شدن هورمون هات تغییر کرده باشه پریودت عقب افتاده باشهنگران نباش اول یه ...

مطمئنید؟ 

3 روزه دارم میمیرم از استرس همیشه منظم میشم قبلش هم علائم دارم و سینه هام درد میگیره الان هیچی 😭

خانواده ام روی بارداری دوران عقد خیلی حساسن میترسم 😭

از استرسه

گل گاوزبون دم کن بخور.هم استرس رو کم میکنه هم پریودی رو تنظیم میکنه.

پریود میشی

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
باورکن سه دلیل برا این حالت داری اولش تعییرات هرمونیه بخاطر تحریک و ارضا بوده دوم بخاطراسترسی هست ک ...

2 هفته قبل بوده و من 15 پریود میشم تقریبا میشه زمان تخمک گذاری 

خودش مطمئنه منی با بدن من برخورد نداشته ولی دارم میمیرم از استرس هیچ علائم پریودی ندارم 

خانواده من خیلی حساسن رو بارداری دوران عقد 😭😭😭😭

اسی منم این ماهی س روز عقب انداختم  سردی کرده بود رحمم شاید باورت نشه سه روز ۴۵ دقیقه پیاده رویی کردم دارو گرمیجات محلی خوردم  از پله  بالا پایین شدم  ب سختی شدم حالا پریود شده بودم درد شدید نمیومد  حوله کرم کردم دور شکمم کمرم بستم تا یکم بهتر شدم البته استرس هم داشتم استرس داری نمیاد عزیزم