2777
2789

پس دادن کادو رو من اصلا نمیپسندم

خب شما روز اول فکراتو میکردی زیاد هزینه نمیکردی

امروز که آمدت غنیمت بشمار.فردا که نیامده ضایع مگذار.دنیا یقین مزرعه آخرت است.امروز بکار روز دگر بردار🍃🧡🦋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نبر،ب ات درس عبرت شد با همکار صمیمی نشی،،چرا همه جا دنبال اینین دوست پیدا کنید تنهایی چشه مگه

چون همه دخترا با هم میگن میخندن

و مایی که تنها و منزوی میمونیم فکر میکنن مشکلی داریم طرد میشیم

پس دادن کادو، کار خَزی هستشما اشتباه کردی، باید در حد وسعت تولد میگرفتی نهایت 500چرا جوگیر شدی🤕😒

گفتم بذار خوشحالش کنم و سنگ تموم گذاشتم

حالا فقط از روی ناراحتی میخوام پس بدم

چون خودمم با دیدن کادوی سال پیشش حالم بد میشه

انقد شخصیتش پیشم خراب شده

اون دعوا راه انداخته چون نمی‌خواسته خرج کنه از اول هم دوس نداشته منتها شما کادو خریدی اونم مجبور شده متقابل خرج کنه 

منم دوستام دوره دانشگاه خیلی ولخرج بودن انتظار داشتن منم اونجوری باشم که نبودم برای همین اتاق و دوستامو عوض کردم

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
اون دعوا راه انداخته چون نمی‌خواسته خرج کنه از اول هم دوس نداشته منتها شما کادو خریدی اونم مجبور شده ...

حالا من چیکار کنم 

حس سواستفاده بهم دست داده 

ینفر اونجوری واست کادو بخره بعد تو باهاش دشمنی کنی و کادو هم ندی خیلی وقیحه

چون همه دخترا با هم میگن میخندنو مایی که تنها و منزوی میمونیم فکر میکنن مشکلی داریم طرد میشیم

فکرت اشتباهه،،حالت باید با خودت خوب باشه ن که از سر تنها موندن با هر کسی صمیمی بشی،،،همکار فقط تو محل  کار سلام علیک و خوشرو باش باهاش بعدش دیگه تمام،،من۲۰ ساله شاغلم یکبارم دلم نخواسته باهمکار جایی برم

صد در صد خودتون مقصرید به خاطر اینکه اینقدر برای یه نفر صد خودتون را می ذارید و اینکه وقتی کاری میکنید توقع دارید؟!

اون همکار باید جواب خوبی را با خوبی میداد ولی فکر کنم شما هنوز مردم را نشناختید!،بعضیا دستت را تا ارنج عسل کنی و بذاری دهنشون گاز میگیرند.

حالا هم بچه بازی درنیار که کادو پس بدی و بعد منت هدیه ی امسال را بذاری. 

تجربه شد واست.

حق داری ناراحت باشی و کاری رو بکن که دلت میگه 

نذار چیزی تو دلت بمونه که تو حرصشو بخوری 

اتفاقا میتونی کادو رو پس بفرستی اما اگه کادوتو پس نداد یهو درگیری درست نکنی اونجوری زشت میشه حرفت میپیچه تو همکارات ولی دیگه بی محلش کن 

البته اگر کاملا مطمئنی که حرفات سوء تفاهم نیست و درسته

چه کار چیپیه کادو پس دادن و پس گرفتن

لایک نکن.....🌱.الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همه‌چیز پیچیده بود. چطور یه‌سری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم...

حالا من چیکار کنم حس سواستفاده بهم دست داده ینفر اونجوری واست کادو بخره بعد تو باهاش دشمنی کنی و کاد ...

دیگه بنده خدا دعوا راه انداخته که خرج کردن تولد و کادو گرفتن ادامه دار نشه 

هرچند درستش اینه کادوتو بهت برگردونه

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم