بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
گلی ادم ماشینشو نباید واسه ۵دیقه هم دم در بذاره ما با اینکه محله مون شلوغه و دقیقا رو به رو سوپریو نونوایی هستیم ولی همیشه سعی میکنیم ماشینو بیاریم داخل دم در نزنیم
ما هم دو سه روز قبل رفتیم مسافرت یه روزه، ۳۰۰ چهارصد کیلومتر که از شهر خارج شدیم. پیاده شدیم یکم استراحت کنیم یهو نگامون افتاد به پلاک. لعنتی ها با چسب مشکی برق، عدد های پلاک ماشین رو عوض کرده بودن. هم جلو هم عقب رو یکی کرده بودن. از اونجایی که ماشین رو بیرون از خونه میذاشتیم، رسیدیم یه پارکینگ اجاره کردیم.
پراید خواهر مدل پایین بود میخواستیم عوضش کنیم🥲برام پول مهم نیست دلم از این می سوزه جچوری تونستن اینکار رو کنن کفشای دخترم اون تو بود به لحظه با خودشون نگفتن زحمت چند ساله یه آدم رو چرا مثل آب خوردن باید بدزدن
الهی خود خدا کمکتون کنه و سریع پیدا بشه. ما هم دو سه روز قبل رفتیم مسافرت یه روزه، ۳۰۰ چهارصد کیلومت ...
عوضیا آدمای بیخود ماشین پیدا شده ولی همه چیزش رو بردن چه فایده آیی داره ؟ماشن ۱۰۰میلیونی رو الان ۲۰تومنم نمیخرن تمام روزایی که واسه قرون قرون جمع کردن پول زحمت کشیدیم از جلو چشمم رد میشه حلال نمی کنم شون