2777
2789
عنوان

ماشینمون رو دزد برد

272 بازدید | 19 پست

مثل آب خوردن از جلوی درمون بردن ساعت 2ظهر تو شرایطی که واقعا یه قرون هم برامون ارزش داشت خدایا به داده ات نداده ات گرفته ات راضی ام شکرت.

فقط چجوری از حکمت و قسمتت سردربیارم کمکم کن خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی خود خدا کمکتون کنه و سریع پیدا بشه. 

ما هم دو سه روز قبل رفتیم مسافرت یه روزه، ۳۰۰ چهارصد کیلومتر که از شهر خارج شدیم. پیاده شدیم یکم استراحت کنیم یهو نگامون افتاد به پلاک. لعنتی ها با چسب مشکی برق، عدد های پلاک ماشین رو عوض کرده بودن. هم جلو هم عقب رو یکی کرده بودن. از اونجایی که ماشین رو بیرون از خونه میذاشتیم،  رسیدیم یه پارکینگ اجاره کردیم. 

شرمنده ام که بی تو نفس می کشم هنوز
ماشینتون چی بود؟

پراید خواهر مدل پایین بود می‌خواستیم عوضش کنیم🥲برام پول مهم نیست دلم از این می سوزه جچوری تونستن اینکار رو کنن کفشای دخترم اون تو بود به لحظه با خودشون نگفتن زحمت چند ساله یه آدم رو چرا مثل آب خوردن باید بدزدن 

گلی ادم ماشینشو نباید واسه ۵دیقه هم دم در بذاره ما با اینکه محله مون شلوغه و دقیقا رو به رو سوپریو ن ...

عزیزم دلم از این می سوزه اون ساعتا همیشه بیرونه همسرم محل ماهم شلوغه ولی اون لحظه هیچکس نبوده ببینه هیچکس

سهل انگاری خودمون هم بوده...

ماشین مارم دزدیدن بردن لخت کردن اوردن کلی وسیله توش بود فقط جعبه ابزارش خدا تومن ارزش داشت 

چند تا فلاکس و کفش و زیر انداز و ....

لاستیک های خوب ،رینگ درجه یک ،باطری نو ...

اون موقع بالای بیست ملیون بهمون ضرر زدن 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

الهی خود خدا کمکتون کنه و سریع پیدا بشه. ما هم دو سه روز قبل رفتیم مسافرت یه روزه، ۳۰۰ چهارصد کیلومت ...

عوضیا آدمای بیخود ماشین پیدا شده ولی همه چیزش رو بردن چه فایده آیی داره ؟ماشن ۱۰۰میلیونی رو الان ۲۰تومنم نمیخرن تمام روزایی که واسه قرون قرون جمع کردن پول زحمت کشیدیم از جلو چشمم رد میشه حلال نمی کنم شون