2777
2789
عنوان

تموم بدنم درد میکنه بازم کتک خوردم

1245 بازدید | 47 پست

باورم نمیشه منی ک بابام با ناز و مهربونیت بزرگم کرده از گل کمتر بهم نگفته گیر ی کسی بیفتم ک انقد بیرحمانه کتکم بزنه میزنن صورتمو زخمی می‌کنه الکی میگم اینور اونور خورده دلم خیلی گرفته چون نمیتونم دردمو ب کسی بگم ب خاطر اینکه مامان بابام غصه نخورن هشت ساله ی کتکایی خوردم ک اصلا باورم نمیشه کسی ک این همه ب پاش سوختمو ساختم ی همچین کتکایی بهم بزنه ک تو خوابم نمی‌دیدم همه فک میکنن همسرم مهربونه ولی نمی‌دونن من حفظ آبرو کردم براش انقد گریه کردن چشام وا نمیشن انقد زده تو سرم ک سرم داره می ترکه موهامو کشیده کف سرم ی جور وحشتناکی درد میکنه میگه وقتی گریه می‌کنی دیوونه میشم میزنمت چون خیلی دوسِت دارم فحشای رکیک بهم میده چرا من باید چیزایی ک ب خوابمم نمی‌دیدم سرم بیاد!نمیتونم برگردم پیش خونوادم مگه این ک خودم مستقل بشم یعنی روم نمیشه باورتون میشه چاقو می‌کشه روم!ی مانتو خریدم تازه امشب پارش کرد خیلی دوسش داشتم میشه برام دعا کنین از این فلاکت دربیام!؟

غلط کرده ک*صافت بیشعور روانی

برو پزشکی قانونی شکایت کن یعنی چی هنوزم این مردای هاری ک دسته بزن داشته باشن هستن؟!

آدمایی‌که‌به‌اندازه‌ی‌شمع‌روشنایی‌ندارنوماه‌زندگیتون‌نکنید🌛🕯✨️!     -باافتخارآرمی‌هستم:)💜  اگه‌با‌نظر‌من‌مخالفی‌ریپ‌نزن‌اگرم‌ریپ‌بزنی‌بدون‌که‌حرفت‌پشیزی‌برام‌ارزش‌نداره!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید ولی حقته

وقتی برای بقیه نگرانی و نگران خودت نیستی پس بشین و کتک بخور!

نمیگی فردا بچه داشتی باشی جلوی اون کتک بخوری اون بچه چی بار میاد؟

نمیگی اگه زد یه جایی ازت رو ناقص کرد اون وقت باید ناقص برگردی خونه بابات!

(( آقا هستم )) 🙏🙏 وارد تاپیک خصوصی بانوان نمیشم. در ضمن کاربر قدیمی هستم!
غلط کرده ک*صافت بیشعور روانیبرو پزشکی قانونی شکایت کن یعنی چی هنوزم این مردای هاری ک دسته بزن داشته ...

جالب اینجاست ک خودشو خیلی قبول داره ادعای شعورش میشه میگه تحصیل کرده ام هر کسی رو هم قبول ندارم!منی ک انقد پرشور بودم زمان مجردین کاری باهام کرده ک آرزوی مرگ کنم

باید جلوش وایسی ی بارم ک شده بزن به درسبیطه بازی من هفته ی اول ازدواج با شوهرم دعوام رشد دستم قرمز شده بود زدم به سلیطه بازی همسایه هارو ریختم دم در خونه داشتم زنگ میزدم پلیس ب غلط کردن افتاد دیک بعد اون حرعت دست درازی نکرده

جالب اینجاست ک خودشو خیلی قبول داره ادعای شعورش میشه میگه تحصیل کرده ام هر کسی رو هم قبول ندارم!منی ...

بگو بیا پایین سرمون درد گرفت تحصیل کرده‌س ک تحصیل کرده‌س اه اه

چرا نمیتونی برگردی پیش خانوادت؟

آدمایی‌که‌به‌اندازه‌ی‌شمع‌روشنایی‌ندارنوماه‌زندگیتون‌نکنید🌛🕯✨️!     -باافتخارآرمی‌هستم:)💜  اگه‌با‌نظر‌من‌مخالفی‌ریپ‌نزن‌اگرم‌ریپ‌بزنی‌بدون‌که‌حرفت‌پشیزی‌برام‌ارزش‌نداره!

ببخشید ولی حقتهوقتی برای بقیه نگرانی و نگران خودت نیستی پس بشین و کتک بخور!نمیگی فردا بچه داشتی باشی ...

متاسفانه باور اینکه اون آدم انقد وحشی باشه برامون سخته و پیش خودمون فک میکنیم آدم میشع اگنه شرایط هس اما خو سخته این همه سال زندگی رو فراموش کردن

سر چی بود ک انقد زدت

سر اوضاعی ک برام درست کرده اجازه اعتراض هم بهم نمیده!من این روزا رو ب خوابمم نمی‌دیدم هر چی آرزو خودمو خونوادم برام داشتم و داشتن همه رو گذاشتن ب دلم خودشو خونوادش خونه مستاجریو فروش ماشینمو خیلی چیزای دیگه تلاش نکردن برا زندگی و راحت طلبی حق دارم اعتراض کنم من اگه عقل الانمو داشتم الان خوشبخت ترین بودم چون کم خواستگار نداشتم اونم آدمای موجه با شرایط خوب

کاش ازش جدا بشی

حداقل یه مدت ولش کن بلکه سرعقل بیاد

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
متاسفانه باور اینکه اون آدم انقد وحشی باشه برامون سخته و پیش خودمون فک میکنیم آدم میشع اگنه شرایط هس ...

دیگه بحث بحثه مرگ و زندگیه

این وضعیت خانم وضعیته مرگ تدریجیه

فراموش کردن دیگه این وسط مسخره هست وگرنه خودمم درک میکنم چی گفته

(( آقا هستم )) 🙏🙏 وارد تاپیک خصوصی بانوان نمیشم. در ضمن کاربر قدیمی هستم!
سر اوضاعی ک برام درست کرده اجازه اعتراض هم بهم نمیده!من این روزا رو ب خوابمم نمی‌دیدم هر چی آرزو خود ...

اگ خواسی درخواست بده باهم حرف بزنیم من هم الان جا کبودی کتکش رو بدنم خدا لعنت کنه اینجور مردا و 

ببخشید ولی حقتهوقتی برای بقیه نگرانی و نگران خودت نیستی پس بشین و کتک بخور!نمیگی فردا بچه داشتی باشی ...

بله درسته ولی من نمیتونم  این شرایط برگردم پیش خونوادم هر چند ک بابا مامان من برام جونشونم میدن قبلش باید مستقل بشم