2777
2789
عنوان

تموم بدنم درد میکنه بازم کتک خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1259 بازدید | 47 پست
اسی نمیدونم چند سالته انتخابت اشتباه بوده ولی اینکه بمونی وکتک بخوری چون انتخاب خودم بوده چون پدر وم ...

۲۴سالم بود ولی باورم نمیشه ک انقد خر بودم فک میکردم همه مردان مثل بابام مهربونن اصلا ب این چیزا فک نمیکردم انگار ک جادوم کرده باشه نمی‌دونم چرا انتخابش کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کار داشتم شاغل بودم تورلیدر بودم چقد فعال و پرشور بودم واقعا بابام اینا گناه دارن نمیتونم آیینه د ...

به والدینت خبر بده

این دلسوزی تو کار دستت میده

اونها باتجربه تر هستن یا حداقل نمیذارن بیشتر کتک بخوری!

(( آقا هستم )) 🙏🙏 وارد تاپیک خصوصی بانوان نمیشم. در ضمن کاربر قدیمی هستم!

انقد کوتاه اومدی و به کسی چیزی نگفتی هار تر شده 

یبار که دمشو قیچی کنی آدم میشه 

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
چرا از اون خونه نمیری نشستی کتک بخوری چقدر عجیبی

عجیب نیستم طاقت غصه خوردن ای بابامو ندارم یادمه برام خواستگار میومد خونه رو جهنم میکردم ک من شوهر نمیکنم چقد مامانم غصه میخورد!خدا خوب گذاشت تو کاسه ام ولی دیگه قرار نیس بمونم 

عزیزم نشستی و کاری نمیکنی منتظر معجزه ای؟اگه واقعا خانواده ات پشتت هستن پس باید بهشون بگی بدترین کار مخفی کردن این شرایطه.اینقدر خوب جلوه اش دادی فردا خودت رو دروغگو میدونن.اون از همین اخلاقت داره سواستفاده میکنه .تموم کن این بازی رو .کمتر کثافت کاری هاش رو لا پوشونی کن فردا یه ادم افسرده وداغون میشی هیچکس هم باورت نمیکنه اخرش میگن مگه دوسالت بود می اومدی میگفتی 

عجیب نیستم طاقت غصه خوردن ای بابامو ندارم یادمه برام خواستگار میومد خونه رو جهنم میکردم ک من شوهر نم ...

اگر توانایی مالی داری خونه بابات نرو مستقل شو

...برای خودم زندگی میکنم🫠🫠🫠

عزیزم نشستی و کاری نمیکنی منتظر معجزه ای؟اگه واقعا خانواده ات پشتت هستن پس باید بهشون بگی بدترین کار ...

آره واقعا همینه مامانم اینا مسافرتن شنبه برمی‌گردن یکی دو روز بعدش قرار همه چیو بهشون بگم این روزا رو ب خوابمم نمیدیدم