باورم نمیشه منی ک بابام با ناز و مهربونیت بزرگم کرده از گل کمتر بهم نگفته گیر ی کسی بیفتم ک انقد بیرحمانه کتکم بزنه میزنن صورتمو زخمی میکنه الکی میگم اینور اونور خورده دلم خیلی گرفته چون نمیتونم دردمو ب کسی بگم ب خاطر اینکه مامان بابام غصه نخورن هشت ساله ی کتکایی خوردم ک اصلا باورم نمیشه کسی ک این همه ب پاش سوختمو ساختم ی همچین کتکایی بهم بزنه ک تو خوابم نمیدیدم همه فک میکنن همسرم مهربونه ولی نمیدونن من حفظ آبرو کردم براش انقد گریه کردن چشام وا نمیشن انقد زده تو سرم ک سرم داره می ترکه موهامو کشیده کف سرم ی جور وحشتناکی درد میکنه میگه وقتی گریه میکنی دیوونه میشم میزنمت چون خیلی دوسِت دارم فحشای رکیک بهم میده چرا من باید چیزایی ک ب خوابمم نمیدیدم سرم بیاد!نمیتونم برگردم پیش خونوادم مگه این ک خودم مستقل بشم یعنی روم نمیشه باورتون میشه چاقو میکشه روم!ی مانتو خریدم تازه امشب پارش کرد خیلی دوسش داشتم میشه برام دعا کنین از این فلاکت دربیام!؟
اسی نمیدونم چند سالته انتخابت اشتباه بوده ولی اینکه بمونی وکتک بخوری چون انتخاب خودم بوده چون پدر وم ...
۲۴سالم بود ولی باورم نمیشه ک انقد خر بودم فک میکردم همه مردان مثل بابام مهربونن اصلا ب این چیزا فک نمیکردم انگار ک جادوم کرده باشه نمیدونم چرا انتخابش کردم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
عجیب نیستم طاقت غصه خوردن ای بابامو ندارم یادمه برام خواستگار میومد خونه رو جهنم میکردم ک من شوهر نمیکنم چقد مامانم غصه میخورد!خدا خوب گذاشت تو کاسه ام ولی دیگه قرار نیس بمونم
عزیزم نشستی و کاری نمیکنی منتظر معجزه ای؟اگه واقعا خانواده ات پشتت هستن پس باید بهشون بگی بدترین کار مخفی کردن این شرایطه.اینقدر خوب جلوه اش دادی فردا خودت رو دروغگو میدونن.اون از همین اخلاقت داره سواستفاده میکنه .تموم کن این بازی رو .کمتر کثافت کاری هاش رو لا پوشونی کن فردا یه ادم افسرده وداغون میشی هیچکس هم باورت نمیکنه اخرش میگن مگه دوسالت بود می اومدی میگفتی