2777
2789
عنوان

لیست پذیرایی مهمانی

152 بازدید | 7 پست

خانوما مهمان دارم شیش نفر دفه اوله‌ که میان استرس دارم میخوام اول با کیک خونگی و چای و خرما با گردو و چن مدل شکلات پذیرایی کنم 

برای شام چلوگوشت با زرشک پلو درست کنم با سالادو ماست و بقیه چیزا 

بعدشام هم ی دسر نسکافه ای با میوه و تخمه و تنقلات بنظر خودم خوبه 

ولی استرس غذا رو دارم  چلوگوشتام خوشمزه هست ولی همسرم میگه از بقیه خوشمزه تره الان استرس دارم نمیتونم منو رو عوض کنم چلوگوشت باید باشه میشه اگ دستور چلو گوشت خوب با زعفرون دارید بگید 

یکی هم استرس برنج آبکش کردن من برنج دمی میزارم الان میخوام آبکش کنم برنج عنبربو ایرانی تو رو خداااا کمکم کنید 

برنج رو زنده تر بردار اخرای پخت بهش ابلیمو بزن هم سفید میشه هم قد میکشه ... هشت دقیقه ابکش کن ... برنج ایرانی طارم یا فجر استفاده میکنم ولی عنبربو تا حالا نگرفتیم ...

❤دنبالِ مردی نباش که موهاتُ ببافه ... مـردی رو بخواه که بتونی بدونِ ترس باهاش رویا ببافی ...مردی که بلد باشه برات لاک های رنگ و وارنگ بزنه خیلی جذابه ولی از اون جذاب تر مردیه که بتونه دنیاتُ، خواب‌هاتُ رنگی کنه ... مردهایِ زیادی بلدن درِ ماشین رو برات باز کنن اما⁣ مردایِ کمی هستن که بلد باشن گره هایِ کورِ اخم هاتُ، گرفتگیِ دلتُ باز کنن ...⁣ میشه کفشِ پاشنه‌دار پوشید و برایِ زمین نخـوردن به مردهایِ زیادی تکیه کرد اما مردی که تکیه‌گاهِ روزهایِ بی کسی‌ات باشه و پناهِ بی‌پناهیات کجا و مردهایِ موقتیِ یه روزه و یک ماهه کجـا ... عزیزم⁣ مردهایِ زیادی هستنـد که بلدن با کارایِ جذاب سرِ ذوقت بیارن اما⁣ موقتی و زودگذرن ... جذابیتشون یه جایی ته میکشـه ...⁣ میدونی آخه آدما از یه جایی به بعد از خودشون نبودن، از خوب بودن‌هایِ الکی و اجباری خسته میشن ...⁣ اونوقته که یا میرن یا بد میشن ... اما مردهایِ واقعی⁣ اون‌هایی که بلـد نیستن خیلی کارایِ فوق‌العاده انجام بدن⁣ ، همونا که میتونن امروزتُ بسازنُ فـرداتُ ، اومـدن که بمـونن ... اونایی که با تمامِ معمولی بودنشون، جـذابن و با همه یِ سادگیشون فوق‌العاده ...⁣این مـردا یه قلبِ صاف دارن که تقدیمت میکنن و "دوستت دارم"هاشون نفوذ می‌کنه تهِ تهِ روحت و عشق ته‌نشین میشه تو دلت ... اگه یکی از همین‌هارو داری، یه جایِ خوب تو دنیات قایمشون کنُ تا میتونی دوسشون داشته باش ... خدا تعداد محدودی ازشون ساخته و یه نمونه‌اشُ واسه تو کنار گذاشته ...⁣ از دستش نده❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخداا استرس دارم دستور ی چلو گوشت خوب دارین

پیاز فراوان و گوشت و یه نصف استکان آب نارنج و ادویه ی کاری و نمک هم وسطا اضافه کن ... رو شعله ی ملایم دو ساعت میذاری اول به آب میوفته با همون پخته میشه تا سسش  غلیظ بشه ... اخرای پخت زعفرون بهش اضافه کن و تمام ...

❤دنبالِ مردی نباش که موهاتُ ببافه ... مـردی رو بخواه که بتونی بدونِ ترس باهاش رویا ببافی ...مردی که بلد باشه برات لاک های رنگ و وارنگ بزنه خیلی جذابه ولی از اون جذاب تر مردیه که بتونه دنیاتُ، خواب‌هاتُ رنگی کنه ... مردهایِ زیادی بلدن درِ ماشین رو برات باز کنن اما⁣ مردایِ کمی هستن که بلد باشن گره هایِ کورِ اخم هاتُ، گرفتگیِ دلتُ باز کنن ...⁣ میشه کفشِ پاشنه‌دار پوشید و برایِ زمین نخـوردن به مردهایِ زیادی تکیه کرد اما مردی که تکیه‌گاهِ روزهایِ بی کسی‌ات باشه و پناهِ بی‌پناهیات کجا و مردهایِ موقتیِ یه روزه و یک ماهه کجـا ... عزیزم⁣ مردهایِ زیادی هستنـد که بلدن با کارایِ جذاب سرِ ذوقت بیارن اما⁣ موقتی و زودگذرن ... جذابیتشون یه جایی ته میکشـه ...⁣ میدونی آخه آدما از یه جایی به بعد از خودشون نبودن، از خوب بودن‌هایِ الکی و اجباری خسته میشن ...⁣ اونوقته که یا میرن یا بد میشن ... اما مردهایِ واقعی⁣ اون‌هایی که بلـد نیستن خیلی کارایِ فوق‌العاده انجام بدن⁣ ، همونا که میتونن امروزتُ بسازنُ فـرداتُ ، اومـدن که بمـونن ... اونایی که با تمامِ معمولی بودنشون، جـذابن و با همه یِ سادگیشون فوق‌العاده ...⁣این مـردا یه قلبِ صاف دارن که تقدیمت میکنن و "دوستت دارم"هاشون نفوذ می‌کنه تهِ تهِ روحت و عشق ته‌نشین میشه تو دلت ... اگه یکی از همین‌هارو داری، یه جایِ خوب تو دنیات قایمشون کنُ تا میتونی دوسشون داشته باش ... خدا تعداد محدودی ازشون ساخته و یه نمونه‌اشُ واسه تو کنار گذاشته ...⁣ از دستش نده❤

گوشتتو بذار تو آب یه قل ریز که خورد آبشو بریز دور

پیاز خلالی کن نمک بریز روش بدون روغن بذار آب بندازه آبش خشک شه بعد بهش روغن بریز سرخش کن در حد طلایی شدن خیلی زیاد سرخ نشه اینجوری یه پیازه کاراملی داری

گوشتتو با پیاز تفت بده توش چنتا حبه سیر درسته بنداز

من حتما بهش آب نارنج هم میزنم چون هم خوشمزه میشه هم بوی بد گوشتو میگیره

آب بریز تا بپزه و سر آخر اندازه ای آب داشته باشه که غلیظ باشه آبکی نباشه

بهش زعفرون اضافه کن یکم بعد خاموش کن

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫
بخداا استرس دارم دستور ی چلو گوشت خوب دارین

برنجتو کته کن منتهی لحظه آخر که میخوای دم بزاری قابلمه رو عوض کن ته دیگ که پر کنجد و نون باشه

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
مرسی عزیزم قلق‌ برای ی برنج دون دون برای مهمان میشه بگی

من اون مدل برنجی که گفتی رو درست نکردم 

اما خودم برا مهمونی برنجو از قبل خیس نمیکنم چون میترسم شُل شه

به اندازه دمی آب میریزم 

وقتی آبش خشک شد برنجو میریزم تو آبکش

زیرش آب روغن درست میکنم که ته دیگ بشه

بعد برنجو میریزم تو قابلمه دم بکشه

اگه دیدی مغز برنجت خامه کم کم بهش آب داغ اضافه کن

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫