2777
2789
عنوان

بعد مرگت چی برات مهمه

529 بازدید | 63 پست

چیزی ک الان فکرمونو مشغول کرده بعد مرگمون هیچی حساب میشه :)

اینهمه استرس دوندگی غصه اقتصاد گلگی و…

بنظرتون بعد مرگمون تا چند وقت فراموش میشیم تا چند روز برامون سیاه میپوشن

تا چند روز دلسوخته مان

کیا از مردنمون خوشحال و ناراحت میشن؟ 

اصلا خودمون چی میشیم لذت زندگی رو نبرده رفته باشیم ….

بیاین درمورد بعد مردنمون فکر کنیم و بنویسیم 

فکرمو درگیر کرده با پیامی ک میزاری بیا درد و دل کنیم …

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد ♥️🍃.                                                              امیدت فقط به خدا باشه 🌱.                                              اون همه کاره اس🙃🫀. 

مرگ بیاد 

من قول میدم به هیچی فکر نکنم

فقط بهش بگید زودتر بیاد

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خانوادم...

کسایی که دوسشون دارم

بعد من برای کسی مشکلی پیش نمیاد...ولی خب میدونم دلتنگشون میشم💔

با این تاپیک بغض.....

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره 

فقط دخترم و مادرم برام مهمن چون هیچوقت با نبودنم کنار نمیان

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
دلم برای شوهرم میسوزه که فقط منو داره پسرم هیچی دیگه ندارم

🥺

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد ♥️🍃.                                                              امیدت فقط به خدا باشه 🌱.                                              اون همه کاره اس🙃🫀. 

درسته تهش مردن هس

ولی ما زندکی نکردیم 

این مهمه عزیز این مهمه

ک ما ب قدری ک اینجا بودیم زندگی خوبی نداشتیم

چیزایی گ میخواستم نداشتم هرچند کوچک 

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

خرماها بدون گردو باشه 

کیک هم فقط فنجونی

فکرشو کن همه چی خوشمزه میخورن

من فقط نگاشون کنم😂😂

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

من فکر میکنم نگران بچه هام باشم. به خاطر غیبت هم مورد مواخذه قرار بگیرم خودم زیاد اهلش نیستم ولی به غیبت کننده هم تذکر نمیدم

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض