2777
2789
سوالتون رو واضح بگید

من دوتا فرزند دارم یکیش بیماره البته از هشت سالگیش شروع شد از اول طوریش نبود دکتر میگه شاید مشکل ژنتیکی باه الان میخام سومی رو بیارم نمیدونم میترسم دوباره اینطوری بشه ازدواجمونم فامیلی است

پسر قشنگم و دختر نازم همه انگیزه من شما دوتا هستید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوتا فرزند دارم یکیش بیماره البته از هشت سالگیش شروع شد از اول طوریش نبود دکتر میگه شاید مشکل ژنت ...

عزیزم پسردایی دختر عمه؟

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
من دوتا فرزند دارم یکیش بیماره البته از هشت سالگیش شروع شد از اول طوریش نبود دکتر میگه شاید مشکل ژنت ...

خب شما باید از هر دوتا بچه آزمایش بگیرید

آزمایش ژنتیک

و خودتون و همسرتون هم آزمایش بدین و تحت نظر باشید. 

ممکنه فرزند دیگه هم دچار بشه

خیلی از بیماری های ژنتیکی از دهه 40خودشو نشون میده. 

معجزه کن صبر مرا 

ازمایش ژنتیک قبلش بدید

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

خب شما باید از هر دوتا بچه آزمایش بگیریدآزمایش ژنتیکو خودتون و همسرتون هم آزمایش بدین و تحت نظر باشی ...

همسرم اصلا قبول نمیکنه هزینشم زیاده  این ازمایشا واسه این میگه نرو. ولی خودم اصرار کردم که سومی را با این شرط بیارم. 

خیلی تحقیق کنید ولی بچه سوم ریسکه

خودم میگم بریم تخمک اهدایی که خیالمون راحت باشه الان نمیدونم اونم باید ازمایش ژنتیک بدن یا لازم نیس

همسرم اصلا قبول نمیکنه هزینشم زیاده این ازمایشا واسه این میگه نرو. ولی خودم اصرار کردم که سومی را ب ...

دقیقا هزینه زیاده اما ارزش داشتن بچه سالم رو داره

من جای شما باشم اون هزینه بچه سوم رو به دوتا بچه دیگه میرسم. تا حالا به خودم اجازه گفتن اینکه بچه نیار رو ندادم اما اون هزینه رو به بچه مریض اختصاص بدین

معجزه کن صبر مرا 
خودم میگم بریم تخمک اهدایی که خیالمون راحت باشه الان نمیدونم اونم باید ازمایش ژنتیک بدن یا لازم نیس

وقتی خودتون دوتا بچه دارین چه دلیل که تخمک اهدایی یا بچه آیی که بارداریش ریسک .برام جالب 

آبجی منم ازدواج فامیلی داره یه بچه آورد اونم با چه حساسیتی چقد دکتر آزمایش و جوابش خارج حتی رفت و یه پسر آورد 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید