2777
2789
عنوان

شوهر رفیق باز

148 بازدید | 4 پست

سلام 

همسر من خیلی مرد خوبیه مهربونه دست و دل بازه اهل تفریحه هرچی که بگم بخر نه نمیگه هر ساعت شبانه روز هرچی هوس کنم تهیه می‌کنه همیشه بهترین لباس ها و غذاها رو دارم به خانوادم احترام می‌زاره دست بزن نداره قبلاً مامانی بود که خداروشکر سنش رفت بالا درست شد وضعیت مالیمون هم بد نیست همیشه تو صحبتاش میگه که دوست دارم یک به یک ارزوهاتو برات برآورده کنم و واقعا هم تلاشش رو می‌کنه همه ی اینارو گفتم که بگم خیلی مرد خوبیه اما یه ویژگی بد داره اونم رفیق باز بودنشه ظهر می‌ره باشگاه دیر برمیگرده زنگ میزنم کجایی میگه اومدم مغازه فلانی شب میفرستمش خرید باز مغازه فلانی قبلاً ماهی یه بار با دوستاش میرفتن بیرون الان شده هفته ای یه بار امروز باهاش دعوام شد گفتم ببینه قهرم ناراحتم نمیره اما اصلا نگاهم نکرد و رفت الآنم برگشته خوابیده من با این آدم چیکار کنم مشکلمم اینه که همه ی دوستاش مجردن 

یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤

🔰انجام تمامی خدمات اینستاگرام 

👥 1000 تا فالوور : 40 هزارتومان

❤️ 1000 تا لایک : 15 هزارتومان

👁 1000 تا ویو پست : 12 هزارتومان

👀 1000 تا ویو استوری : 18 هزارتومان

💬 50 عدد کامنت : 20 هزارتومان

🔐 بدون نیاز به پسورد

🔆 تست : رایگان

📥 استارت : آنی

📱 پیج اینستا  Alirinsta 

📞 تلگرام     09398239190

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مردا عاشق رفیق بازین 

وقتی این همه خوبی داره یه بدیشو نادیده بگیر 

سیاست داشته باش

مردا از زنای کنترل گر بیزارن

کاری نکن بد بشه حواست باشه

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

اخه من دوتا بچه کوچک دارم هرجا میرم همراهمون بعد اگه بزارمشون پیشش تو خونه برمی‌گردم خونه رو منفجر کردن تازه میگه نگاه چقدر خوبم بچه ترو نگه داشتم درحالی که وظیفه اشه بعد من کلا دوساعدمیرم این یه نصف روز

یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤
عزیزم همسر منم مثل همسر خودت مشاوره گرفتم گفتن هرچقدر حساسیت بیشتر باشه بدتره هفته ای یه بار اوکیه ع ...

اخه تنها مجرد جمشون اینه یکی دیگه داشتن خودش می‌گفت خانمش زنگ زده تهدیدش کرده دیگه نیا خونه از اون به بعد اصلا باهاشون نمیره بعد ایشون چون ازش تعریف کردن که چقدر خوبه زنت کاریت نداره هر هفته می‌ره