2777
2789
عنوان

کوکو سبزی

359 بازدید | 14 پست

امروز تو بازار از یه خانمی به نام خاله معصومه ساندویچ کوکو سبزی گرفتیم ، کوکو سبزی هاش رو دقیقا مثل کوکو سیب زمینی تو دست فرم داده بود . کسی می دونه چطوری میشه مواد کوکو سبزی رو تو دست فرم داد و سرخ کرد؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی کوکوسبزیش ،سیب‌زمینی پخته هم میریزه

(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫)     با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃      من حسابم ز همه مردم این شهر  جداست  / من امیدم به خدا بعد خدا  هم به خداست ❤️

ممنونم ، حتما امتحان می کنم

چند وقت پیش کوکوسبزی کلین فود خوردم قشنگ قالبی و نرم بود بعد متوجه شدم سیب زمینی داره 

خودم هم امتحان کردم خوب شد خوشمزه

فکر کنم خاله معصومه همونی که  خ پانزده خرداد بعد سبزه میدون سمت چپ خیابونه، نزدیک عودلاجان؟

خیلی دوست دارم غذاش امتحان کنم

(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫)     با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃      من حسابم ز همه مردم این شهر  جداست  / من امیدم به خدا بعد خدا  هم به خداست ❤️

چند وقت پیش کوکوسبزی کلین فود خوردم قشنگ قالبی و نرم بود بعد متوجه شدم سیب زمینی داره خودم هم امتحان ...

بله همونه، انصافا خوشمزه بود. البته کوکوسیب زمینی اش خیلی خیلی خوشمزه بود . کوکوسبزی اش معمولی بود ولی مثل کوکوسیب زمینی هاش فرم داده بود.

بله همونه، انصافا خوشمزه بود. البته کوکوسیب زمینی اش خیلی خیلی خوشمزه بود . کوکوسبزی اش معمولی بود و ...

عزیزم واسه چه مشکلی رفتی دکتر یزدان بد خوب بود؟

چند سالیست اسهال امانم رابریده برایم دعا کنید بهتر شوم خداوند نگهدارتان

عزیزم سبزه میدون آمل رو میگی؟

نه گلم

سبزه میدان بازار  تهران