2777
2789
عنوان

زیبایی زن

2504 بازدید | 37 پست

من خودم خوشگل نیستم ولی خوش به حال این زن ها که خوشگل و ناز هستن ولی خوب تو محیط کار هم ممکنه اذیت بشن چون زیبا هستن و درخواست دوستی میدن چه بیرون چه محیط کار من خودم مجازی کار میکنم بدون اینکه من رو دیده باشن و عکس پروفایل ام نمیزارم درخواست دوستی میدن ومزاحمت ایجاد میکنن خوبه حالا خوشگل نیستم بعضی وقت ها میگم باز خوبه خوشگل نیستم خوشگلی واقعا دردسر داره و خیلی اذیت کننده هست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول اینکه...زیبایی از نگاه هر ادمی یجوره...و ناز بودن ب خود ادم بستگی داره

تو میتونی با اون ارایشی ک رو صورتت پیاده میکنی با نشستنت با بلند شدنت و حتی با راه رفتنت یا طدز کار کردنت ناز بودن خودتو نشون بدی

بعضی از خانوما قیافه خیلللی معمولی دارن اما انچنان ارایشی میکنن(غلیظ نه)و طوری نرم رفتار میکنن و راه میرن ک انگار خیلی اروم و شکننده و ظریفن

بنظرم همه چیز ب خود ادم بستگی داره

مزاحمت هاام همیشه و هرجا و برای هر دختری هست متاسفانه...

بـانـوے آریـایـے💙                                                            1400.06.09🤍                                                           
همش عمله ‌خانوم محترم امروز رفتم یجا دختره جایی نمونده بود که عمل نکرده بود اصلا یجوری شده بود

منظورم خانم های خوشگل طبیعی هست من خودم هم از عملی ها زیاد خوشم نمیاد انگار مصنوعی هستن 

اول اینکه...زیبایی از نگاه هر ادمی یجوره...و ناز بودن ب خود ادم بستگی داره

تو میتونی با اون ارایشی ک رو صورتت پیاده میکنی با نشستنت با بلند شدنت و حتی با راه رفتنت یا طدز کار کردنت ناز بودن خودتو نشون بدی

بعضی از خانوما قیافه خیلللی معمولی دارن اما انچنان ارایشی میکنن(غلیظ نه)و طوری نرم رفتار میکنن و راه میرن ک انگار خیلی اروم و شکننده و ظریفن

بنظرم همه چیز ب خود ادم بستگی داره

مزاحمت هاام همیشه و هرجا و برای هر دختری چ زشت و چ زیبا هست متاسفانه...

بـانـوے آریـایـے💙                                                            1400.06.09🤍                                                           

اره واقعا و بدون شوخی میگم خوشگلی دردسررداره!

هرچی الان دارم بدبختی میکشم بخاطر ظاهرمه

توضیح بیشتر نمیدم چون عصاب ندارم  ثابت کنم خودشیفته نیستم.

[ تو روشناییم ولی تاریکِ مطلقم ..]
منظورم خانم های خوشگل طبیعی هست من خودم هم از عملی ها زیاد خوشم نمیاد انگار مصنوعی هستن

حالا هر کسی یه مزیتی داره 

ولی پسر باید اعتماد بنفس داشته باشی اونم زیاد سمت همچین دخترایی برع

مرد 
اره واقعا و بدون شوخی میگم خوشگلی دردسررداره!هرچی الان دارم بدبختی میکشم بخاطر ظاهرمهتوضیح بیشتر نمی ...

خوشبحالت حتی عصاب نداشتنتم جذابه

من هیچوقت قرار نبود کاربر نینی سایت شم
خوشگل بودن یه آپشنه یه آپشن خیلی قوی برای زن اما در کنارش بدی های خودش رو هم داره به قولی اگه میخوای ...

اره یه عالمه ادم حسود هست من نمونه اش رو دیدم یه دختر خیلی خوشگل بود و دوست صمیمی اش پشت سرش حرف میزد وزیبایی اش رو زیر سوال میبرد درحالی که خودش زشت بود

اره یه عالمه ادم حسود هست من نمونه اش رو دیدم یه دختر خیلی خوشگل بود و دوست صمیمی اش پشت سرش حرف میز ...

چرا نیمه پر لیوان رو نمی‌بینی 

اینکه دنیا برای خوشگلا ساخته شده 

اینکه زیبا بودن باعث احترام و توجه بیشتری میشه

اینکه زیبا بودن یه بلیطه برای اینکه آدما اجازه بهت بدن تا درونتو ببینن و بشناسنت

حتی حرفای آدمای زیبا واقعی تر به نظر میاد و به عنوان حقیقت میپذیرنش 

نمونه اشو بخوام مثال بزنم 

اون پسر ۱۸-۲۰ ساله ای که چند سال پیش با ماشین مسابقه یه زن و بچه اش رو زیر گرفت و کشت(همون پسر مو فرفری با ماسک مشکی) و کل دنیا به خاطر جذابیت و زیباییش حمایت کردن و کمپین و هشتک زدن که چنین قاتل زیبایی جاش تو زندان نیست و باید آزادش کنین ☺️