2777
2789
عنوان

لانه گزيني

| مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 41 پست

عزیزم من پریم ۲٨ روزه بود روز ۳۰ لک دیدم فرداش تموم شد بی بی بزن شاید لقاحت زود بوده ولی هنوز زوده اگر منفی بود باید صبر کنی چاره ای نیست من بعد از مثبت شدن بی بی لک داشتم

آنچه دلم خواست نه آن میشود،آنچه خدا خواست همان میشود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستان ، ميخواستم بدونم لانه گزيني چند روز بعد از لقاح انجام ميشه و اين لك صورتي كه ميگيد كي بايد مشاهده بشه.. چند روز بعد منتظر ديدن لك صورتي باشم؟؟! مرسي

٣٣ سالمه ،  ... بابت زندگي خوبم و همسرم ماهم از خداوند منان شاكر هستم ... .اميدوارم دختر گلمو زودي بغل بگيرم و خوشبختي رو بيش از پيش حس كنم..👼🏼🙏🙏. 
عزیزم من پریم ۲٨ روزه بود روز ۳۰ لک دیدم فرداش تموم شد بی بی بزن شاید لقاحت زود بوده ولی هنوز زوده ا ...

والا ادم گيج ميشه اول لانه گزيني انجام ميشه كه هورمون اچ سي جي بالا ميره بي بي مثبت ميشه پس مال شما اول مثبت شده بد لك ديدين

سلام دوستان ، ميخواستم بدونم لانه گزيني چند روز بعد از لقاح انجام ميشه و اين لك صورتي كه ميگيد كي با ...

سلام توهمه  لك اتفاق نميافته ولي ميگن اخراي هفته ي سوم سيكل اتفاق ميافته منم الان اخراي هفته ي سومم لكام در حد ترشح گلبهه اي چندبارم لك قرمز داشتم 

والا ادم گيج ميشه اول لانه گزيني انجام ميشه كه هورمون اچ سي جي بالا ميره بي بي مثبت ميشه پس مال شما ...

آره من بعدش لک دیدم همون روز هم آزخون دادم مثبت شد قبلش بی بی مثبت بود اما آزم منفی بی بی هاله واضحی داشت 

برای من روز پری بی بی هاله انداخت بزور دیده میشد بنظرم بزار دو روز از پری بگذره بعد بی بی بزن  انشاالله که مثبته عزیزم

برای من روز پری بی بی هاله انداخت بزور دیده میشد بنظرم بزار دو روز از پری بگذره بعد بی بی بزن   ...

مرسي از اينكه وقت گذاشتي ان شالله ني نيت سالم بياد تو بغلت 

سلام توهمه  لك اتفاق نميافته ولي ميگن اخراي هفته ي سوم سيكل اتفاق ميافته منم الان اخراي هفته ي ...

مرسي عزيزم ولي الان روز ٣ پري ام ....اين ماهم نااميد شدم.....😌😌😞

٣٣ سالمه ،  ... بابت زندگي خوبم و همسرم ماهم از خداوند منان شاكر هستم ... .اميدوارم دختر گلمو زودي بغل بگيرم و خوشبختي رو بيش از پيش حس كنم..👼🏼🙏🙏. 
لک لانه گزینی من داشتم رنگش گلبهی میشه فقط روی دستمال میاد به لباس زیر نمیرسه من روز سی پری داشتم فر ...

سلام در مورد لک لانه گزینی آگه فقط یک بار لک  باشه هم همو معنی رو داره؟یا باید چندبار باشه؟

آره

من دوماه قبل باردار بودم که سر موعد پریودم پریود شدم و سقط شد احتمال داره برای بارداری بعدی هم این اتفاق بیوفت و سر پریود مجدد پریود بشم یا باید دارو مصرف کنم وقتی بفهمم باردارم؟دفه قبل آنقدر استرس بیخود داشتم نکنه رو موعد پریود پریود بشم که اخرم شدم