2777
2789
عنوان

خانمای باتجربه لطفا جواب بدین

83 بازدید | 11 پست

من بعداز پریود دوباره خونریزی گرفتم با درد شدید شکم رفتم دکتر زنان گفت هورمون هات بهم ریخته امپول داد و قرص پروژسترون ولی الان سه روزه خونریزیم قطع نشده درد شدید دارم از درد نمیتونم بشینم چیکار کنم برم بیمارستان؟یدونه هم پماد واژینال داده گف خیلی کم عفونت داری هنوز استفادش نکردم بنظرتون اونو استفاده کنم؟شدید درد دارم کمک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پماد رو وقتی خونریزیت تموم شد باید استفاده کنی،الان هر هشت ساعت مفنامیک اسید بخور،هم دردت رو کم میکنه هم خونریزیت

خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی 😇 خدایا ممنونم که آرامش رو تو دلمون قرار میدی

شاید کیست خونی داری پریودت عقب نیفتاده بود این سری؟؟

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

عزیزم یه سونو بده میومی پولیپی شاید باشه من مامام. درد که بخاطرات تغییرات هورمونی نیست که.

الان مغنامیک اسید خوردم یدونه هم نوافن خوردم دویاعت پیشم استامینوفن ۵۰۰خورده بودم اخه دردش غیر قابل تحمله 😭

خانوم وقتی شما خونریزی داری پماد واسه چیته الان؟یه مفنامیک بخور هر هشت ساعت فردا برو سونو بده.

اره فردا باید برم سونو به یه دکتر زنان زنگ زدم برام مفنامیک و دوتا قرص دیگه نوشت رفتم گرفتم فقط چون دردم قطع نشده بود نوافن خوردم دعا کنین چیزیم نشه فقط پنج تا تاحالا قرص خوردم دوتاش مسکن بود😢