2777
2789

تو تاپیک قبلی گفتم شرایط مالیش بده اما اخلاقش خوبه و ردش کردم بخاطر شرایط مالیش اما الان‌فهمیدم ک ی خونه داره تو منطقه امون اما بهم نگفته و نمیدونه میدونم 

الان بهم اصرار میکنه برگردیم بهم و شرایط منو کامل پذیرفته چکار کنم؟

چرا بهم‌نگفت خونه داره؟

هنوزم نمیدونه میدونم.

امروزم رفتیم بیرون همش نگاش بهم بود اما حس من بهش معمولی بود ن حس غریبی کردم یا ازش چندشم شد و ن حتی خیلی جذبش شدم امد کنارش راحتم 

چکار‌کنم الان ک اصرار میکنه؟

شاید برای اون خونه برنامه های دیگه ای داره ک تو جلسه خواستگاری حاضر نشده بیان کنه

بالاخره داشتن خونه یک امتیاز مثبت حساب میشه قطعا مسئله مهمی پشت قضیه ست ک نگفته خونه داره

عزیزم به خاطر مال و پول و...زندگیتو خراب نکن یعنی دوسش نداری ولی چون خونه داره باهاش ازدواج کنی منطقی تصمیم بگیر

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم به خاطر مال و پول و...زندگیتو خراب نکن یعنی دوسش نداری ولی چون خونه داره باهاش ازدواج کنی منطق ...

ن من خودم مرفه ام حسم بهش معمولیه و راحتم باهاش ولی آدم درست و صادقیه میتونه همسر خوبی برام و پدر خوبی برای بچه هام باشه همشم با خودم فکر میکنم مگه کسایی ک جذبشون شدم جز اینکه دهن منو سرویس کردن و اذیتم کردن چ کردن؟

سلام خوبی شما!!!چخبر

سلام چطوری عزیزم

نظرتو بهم بگو تو از جریان من خبر داری

ببین فهمیدم خونه داره چرا بهم نگفته

از طریق ی نفر فهمیدم ک داره و ب اون شخص گفته بهش نگفتم ک ببینم بخاطر خودم میمونه یا امول بیشتر از من براش ارزش داره

ن من خودم مرفه ام حسم بهش معمولیه و راحتم باهاش ولی آدم درست و صادقیه میتونه همسر خوبی برام و پدر خو ...

به هر حال تصمیمی بگیر که بعداً پشیمون نشی  

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

سلام چطوری عزیزمنظرتو بهم بگو تو از جریان من خبر داریببین فهمیدم خونه داره چرا بهم نگفتهاز طریق ی نف ...

نمیدونم ولی اگه قبولش هم کردی تا قبل عقد باید بهت در مورد خونه بگه و راست و دروغ خونه داشتنش رو تحقیق کن

آره نگفته خونه داره

خب دروغگویی نشونه خوبی نیست 

بازم خودت میدونی عزیزم 

اگر احساس کنم نظرم مفیده میگم 🌱 اگه احساس کنم ذره ای بهم بی احترامی شده دیگه جوابی نمیدم 😊🙌 سعی میکنم همه رو دوست داشته باشم 🤍