2777
2789

دیگه شب شد ولی نه دوستی نه خانواده ای نه پدر مادری هیشکی نبود 

البته من عادت دارما ولی حد اقل این به روز رو دلم میخواست فرق نداشته باشه 

ولی نداشت

خسته از هر چی که بود خسته از هر چی که هست .. 🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکت باشه عزیزم

حق داری آدم ها دوست دارن معمولا این روزا دور و برشون شلوغ تر باشه

به شخصه دنبال منافع شخصیم تو این روز😞😂

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟
دعوا حسش نیست

عصبیم سنم میره بالا بقیم هی ب رخم میکشن دلم میخواد پارشون کنم بابا تبریک بگین برین گمشین دیگ احححح،🤣🤣🤣

https://daigo.ir/secret/2452132653 درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوودیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝
منکه اصلا برام مهم نیس روز تولد تازه دوس ندارم کسی حواسش باشه که بخواد کادویی چیزیم بخره تو زحمت بیف ...

دنیا قشنگی های خودشم داره فقط به ما که رسید چیزی نموند برامون 

منم هیچوقت  شب تولدم هیچکسو ندارم 

عمیقا هم دلم میسوزه برای خودم 

یکم گریه میکنم 

بعد دیگه میگذره ولی قول میدم منم همینکارو باهاشون کنم و میکنم 

✐   احتیاج دارم بـہ یـہ خوشحالے از تـہ دل 💫