2777
2789
عنوان

خواستگارای به درد نخور

1113 بازدید | 37 پست

خسته شدم از بس هر خواستگاری اومد نامناسب بود و به دردنخور

این ماه پنج تا خواستگاری که هم کفو نبودن و خوب نبودن و به دلم نمی‌نشستن رد کردم

روز به روز هم کیفیت خواستگارام میاد پایین و تعدادشون میره بالا

چیکار کنم به کسی که ایده المه برسم

از خودم از زندگیم از آیندم ناامید میشم فک میکنم آخرش یه خوب پیدا نمیشه و مجبور میشم به همینا راضی شم😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم بگم که بزرگترین نقطه قوتم زیباییمه و تو فامیل و آشنا به خوشگلی معروفم تعداد بالای خواستگارا هم به همین دلیله

دانشجوی یه دانشگاه خوب و معروف هستم

خانواده م خوشنام و مورد قبول اطرافیان هستن 

از لحاظ مالی هم متوسطیم 

ممنون میشم کمک کنید ایراد کار و پیدا کنم

شاید خیلی سخت گیری

همه همین فکر و میکنن

ولی نه به خدا خواستگارام عیب و ایرادهایی دارن که قابل چشم پوشی نیس

همین امروز مامانم گفت مردمو سگ گاز میگیره ما رو گربه

منظورش این بود که تو خواستگار شانس نداری 

چندتا از ایرادهای خواستگارهاتون رو میگید؟منظورتون از مورد خوب چیه؟ چه ویژگی هایی باید داشته باشه؟

ایرادهاشون خانواده های کم فرهنگ و سطح پایین و بدنام

خود پسر دارای شغل نامناسب و کم شخصیت 

مثلا خواستگار های قبلیم به خاطر بددلی شکاکی مرد سالار و زن ستیز خودخواه اسکول و کند ذهن زیر سلطه پدر ومادر اهل دود 

دروغگو یکیش خونه ش تو روستا بود شهر نمیومد انتظار داشت من از شهر برم روستا

یکیش به شدت بچه و خام به بلوغ عقلی نرسیده 

اینا چند تا از دلایلی بود که رد کردم 

همه همین فکر و میکننولی نه به خدا خواستگارام عیب و ایرادهایی دارن که قابل چشم پوشی نیسهمین امروز مام ...

خب مثلا چه مشکلات خیلی عجیبی دارن ؟ یا انتظارات خودت چیه

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

چندتا از ایرادهای خواستگارهاتون رو میگید؟منظورتون از مورد خوب چیه؟ چه ویژگی هایی باید داشته باشه؟

از ایرادهای کوچیکشون که می‌گذرم ولی اونایی که باهاشون آشنا شدم هر کدوم چند تا ایراد اخلاقی بزرگ داشتن

اخیرا هم که اصلا در حدی نبودن که اجازه بدیم بیان برای اشنایی

اینم بگم که بزرگترین نقطه قوتم زیباییمه و تو فامیل و آشنا به خوشگلی معروفم تعداد بالای خواستگارا هم ...

خواستم بگم کار خوب پیدا کن دیدم گفتی دانشجوی رشته ی خوبی و همه چی خوبه پس مشکل از سخت گیری شماست شاید و همینم هست هرچی سن بالا میاره دیگه فرصت هم از دست میره

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨