2777
2789
عنوان

بچه ها به نظرتون ارزششو داره بخاطر گواهی بکارت قید ازدواجتو بزنی

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 40 پست
نمیدونم چرا بعضی از خانم ها اصرار دارن که ما باید به دیگران ثابت کنیم بکارت داریم !! مگه همینطوری ال ...

البته الان ممکنه بعضی کاربرها به من بگن حتما مشکل داری که نمیخوای گواهی بگیری !! 

یه گواهی هستش دیگه این حرف ها رو نداره !! 

و .... 

واقعا از ماست که بر ماست ... 💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چرا بعضی از خانم ها اصرار دارن که ما باید به دیگران ثابت کنیم بکارت داریم !! مگه همینطوری ال ...

همون به خدا

اصلا مگه کی ان

والا من همیشه نظرم اینه که اونا اومدن خواستگاری،اونا باید منتمو بکشن که جواب مثبت بدن،بعد پررو پررو بگن برو لنگاتو جلو دکتر باز کن مطمئن شیم ج...‌ نباشی؟

مگه بدهکاریم بهشون😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

ضمنا به خاتوادش هیج ارتباطی نداره هیچییی منم همسرم اوایل عقد گفت مامانم باید پارچه خونی رسم قدیمی ببینه گفتم چییی؟ خوشبختانه همسرم ادم فهمیده ای بود گفتم این مسئله تو یا خانوادت به خانوادت چه ارتباطی داره گفت درست میگی عزیزم حتی شب عروسی هم اجازه ندادیم هیشکی دوربرمون بمونه شوهرم دقیقا گفت به کسی ارتباطی نداره تاهمین آلانم خانوادش اونقدر گاهی دخالت میکنن من فقط دوری میکنم همسرمم اجازه دخالت نمیده 

اگه هم پسره منطقی بهش یگو ااین مسئله تو یا خانوادت اگر گفت خانواده بگو توقرار بامن ازدواج کنی یا خانوادت ازالان اصلا اجازه دخالت نده اگر قصد موندنه

بلهدیگه باید چی کارتون کنن که بفهمین براتون احترام قائل نیستن و دارن توهین می کنن؟😂نامزد دوست همسر ...

خود خانم ها (بعضی از خانم ها) بیشتر علیه هم هستن و حتی به کسی که مخالف گرفتن برگه بکارته ، چیزهای بدی نسبت میدن و باور دارن باید گواهی بگیریم تا بکارت خودمون رو ثابت کنیم ... 💔

اولا غرور من ب شما ربطی نداره بعدم امثال تو زندگی خراب کنن دیگه میای بدون اطلاع میخوای رابطه طرفو با ...

پسری که از اول عرضه نداره واسه این چیزا وایسه تو روی مادر و خواهرش به درد زندگی نمیخوره و مرد مناسبی نیس

الان خود من،همسرم با این که عصبی میشه گاهی ولی میدونستم که آدمیه که مواظبمه و نمیذاره خونوادش هیچ وقت اذیتم کنن.

اما مثلا دوست همسرم،خیلی پسر مهربون و خوش اخلاقی بود،اما نتونست به خاطر دختری که دوستش داره تو روی خونوادش وایسه که با عقاید عقب مونده آزارش ندن.

از رو همین چیزا میشه فهمید طرف مرد شده یا نه هنوز بچه ننه اس و خواهر و مادرش کنترلش میکنن.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

بلهدیگه باید چی کارتون کنن که بفهمین براتون احترام قائل نیستن و دارن توهین می کنن؟😂نامزد دوست همسر ...

اصلا بنظر من پسری که از دختر برگه سلامت میخواددختر هم باید از پسر بخواد

اگه ملاک ثابت کردن پاک بودنه رو طرف باید ثابت کنن

درخواست دوستی قبول نمیکنم 
همون به خدااصلا مگه کی انوالا من همیشه نظرم اینه که اونا اومدن خواستگاری،اونا باید منتمو بکشن که جوا ...

بله موافقم. 

من هم به شخصه اصلا غرورم اجازه نمیده چنین چیزی رو بپذیرم. 

به نظر من دختر و پسر قبل از ازدواج ، 

باید تا جایی که میتونن ، تلاش کنن نسبت به هم شناخت به دست بیارن ،

در مورد هم تحقیق کنن ، 

و .... 

ولی برگه بکارت از دید من معنی نداره. 

من با همسرم دوست بودم 

می‌خواستیم عقد کنیم خودم گفتم بریم دکتر برای گواهی تا ببینم چی میگه 

گفت اصلا برای من مهم نیست این قضیه و لازم نیست 

اینجوری همسرمم شناختم 

ولی باز خودم رفتم پزشک قانونی و گواهی گرفتم و اصلا هم نشون همسرم و خانوادش ندادم 

گفتم بالاخره زندگی بالا پایین داره و اگه روزی پاش وسط برسه فقط گواهی پزشک قانونی مورد قبوله 

البته شکر خدا هم هیچ مشکلی پیش نیومد 

اصلا بنظر من پسری که از دختر برگه سلامت میخواددختر هم باید از پسر بخواداگه ملاک ثابت کردن پاک بودنه ...

این مسالمت آمیز ترین راهه😂

پدر دختر هم باید بگه اوکی،دختر من با مامان داماد میره تست بکارت،پسر شمام با من میاد معاینه باسن

اینطوری که گاردگرفتی حتما شک میکنن دوستم شوهرش گفت لازم نیست ولی رفت برا محکم کاری گرفت ارتجاعی هم بود اگر نمی‌گرفت خدا میدونه چه فکرا میکردن 

اهای تو، تویی که غصه میخوری قدر سلامتی تو بدون