2777
2789
عنوان

بچه ها به نظرتون ارزششو داره بخاطر گواهی بکارت قید ازدواجتو بزنی

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 40 پست

سعی کن از جو وفضای مجازی دراین مورد دور شی

اینحا ایران و از تا وقتی اینحایی باید هرچیزی رو پیش بینی کنی

ب نظرم افرین ک بهش گفتی

ولی با خودش برو دکتر با این عنوان ک درمرود بدنت اظلاعات بهتون بده دکتر

اخر سرم ی برگه از دکتر بگیر برا مبادا

یادم همین جا دیدم تاپیک هایی ک بعد سالها پای این برگه رو وسط کشیدن

🌿azpmمم،سگ از هر جهتی پاس کند از همان سو  می ترسد...

وقتی از خودت مطمئنی پسره ام آدم خوبیه مگه عقلت کمه بهم بزنی؟

چرابهم نزنه این تازه اولشه رفت تو زندگی بابت هرکاری ازش سند ومدرک وبازجویی میخاد شاید تو شوهر وازدواج حتی از غرورت واست مهم ترباشه ولی بقیه نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظرات و عقاید متفاوته. 

همچنین شرایط آدم ها با هم فرق داره و میتونه روی تصمیم گیری هاشون اثر بذاره. 

من به شخصه (با توجه به اخلاق هایی که دارم) این معاینه رو انجام نمیدم و برام مهم نیست که پشت سرم حرفی بزنن. 

من قرار نیست به دیگران چیزی رو ثابت کنم. 

همچنین اگر کسی بهم چیز نادرستی نسبت بده ، تهمت هستش و علاوه بر گناه سنگینی که داره ، میتونم ازشون شکایت کنم.

خوب

اينا همش يه نشانه هست

اين آقا از يه خانواده و فرهنگ سنتي و عقب افتاده و با نگرش مردسالارانه  هست حتي اگه به ظاهر اينطور نشون نده

و اگه خانواده شما هم اينطوره باهاش ب مشكل بر نميخوري

من باشم مقابلا گواهی میخوام گواهی خودمم میزنم تو صورتشون و ولش میکنم

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                                            بیمتتی سابقم ؛ تین من عزیز مامان♥️

من چون شوهرم غریبه بود از یه شهر دیگه 

گفتن که ما رسم داریم وقتی غریبه زن بگیریم یه گواهی بکارت هم ازش بگیرم حالا برای اطمینان چون هیچی از گذشته اش نمی‌دونیم  

دیگه گواهی بکارت گرفتن والا چیز خاصی هم نشد 

سرگشته‌ی‌محضیم‌و‌در‌این‌وادیِ‌حیرت ؛عاقل‌ترازآنیم‌ك‌دیوانه‌نباشیم. .'
نظرات و عقاید متفاوته. همچنین شرایط آدم ها با هم فرق داره و میتونه روی تصمیم گیری هاشون اثر بذاره. م ...

نمیدونم چرا بعضی از خانم ها اصرار دارن که ما باید به دیگران ثابت کنیم بکارت داریم !! 

مگه همینطوری الکیه که تهمت ناروا بزنن ؟؟ 🤔

چرابهم نزنه این تازه اولشه رفت تو زندگی بابت هرکاری ازش سند ومدرک وبازجویی میخاد شاید تو شوهر وازدوا ...

اولا غرور من ب شما ربطی نداره بعدم امثال تو زندگی خراب کنن دیگه میای بدون اطلاع میخوای رابطه طرفو با نامزدش خراب کنی شاید پسره انقد خوب باشه که یه برگه گواهی ارزششو نداشته باشه ردش کنه

خداییش با چه خونواده هایی وصلت می کنین که انقد بی حیان

الان خونواده همسر من مقیدن،سنتی هم هستن

ولی انقد این چیزا و مسائل جنسی واسشون زشت و بده که من و همسرم خونشون که میریم(اونا مشهدن ما تهران)،حتی رابطه ممنوعه چون اونجورین که خیلی این چیزا رو خصوصی میدونن

(مگر هیچ کدومشون خونه نباشن)

بعد فک کن خونواده طرف قبل ازدواج که نه به داره نه به باره میخوان کله کنن تو واژن دختر😑

اینا از کدوم ویرون شده میان با این عقاید

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه