2777
2789
عنوان

جراحی دندون عقل نهفته کردم

62 بازدید | 13 پست

خیلییی درد داره ،گوشه لب کامل پاره شد ،ی قسمت از گوشه لبم پوستش کنده شد،دو ساعت طول کشید ،الان داشتم تو سایت میخوندم باید میرفتم جراحی فک ،ولی رفتم پیش دندونپزشک تازه کار ،گفت نزدیک عصبه ،نکنه فلج بشه صورتم ؟

دختر زمستان ...kord

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم دندون عقلم نهفته هست دکتر گف تا زمانی درد نگرفته دستش نزن چون نزدیک عصب فکمه

من میخواستم ارتودنسی کنم ،هم گفتن باعث پوسیدگی میشه بخاطر همین انجام دادم ،واقعا درد داشت  دو ساعت یا بیشتر دهنم باز بود دهنم پاره شده 

دختر زمستان ...kord
من میخواستم ارتودنسی کنم ،هم گفتن باعث پوسیدگی میشه بخاطر همین انجام دادم ،واقعا درد داشت دو ساعت ی ...

من کلا میترسم از دندون پزشکی باید دوتا دندونام ایمپلنت کنم دوسال از ترسم نرفتم

باید میرفتی پیش جراح منم انجام دادم تقریبا بیست دقیقه شد قبلش پیش چندا دندونپزشک رفته بودن میگفت ممکنه لپت بی حس بشه جاش حساسه فلانه ولی پیش جراح ک رفتم گفت برو حساب کن و بیا تا بکشم بدون هیچ حرفی

باید میرفتی پیش جراح منم انجام دادم تقریبا بیست دقیقه شد قبلش پیش چندا دندونپزشک رفته بودن میگفت ممک ...

آخه این دندونپزشک راهنمایی هم نکرد برو پیش جراح ،دو ساعت و نیم فکم باز بود ،تموم‌بدنم می‌لرزید ،فشارم خیلی بالا رفت ،الانم ناراحتم بعدا بی حس و فلج  نشه 😓

دختر زمستان ...kord
بلاخره تازه کار بوده خیلیم طول کشیده حتما اذیت شده ولی دلیل بر این نمیشه کارشو درست انجام نداده باشه

تا چند وقت درد داشتی ؟خشک کن مصرف کردی ب من فقط نوافن داده و دهانشویه دگزا.

دختر زمستان ...kord

تا ی هفته دهنم وا نمیشد فقط چیزای ابکی میخوردم سرم خیلی درد میکرد حوله با اتو داغ میکردم میذاشتم روش خوب میشد اولش گفت بستنی بخور برا بند اومدن خونریزیش چرک خشک کنم حتما باید بخوری امکان داره عفونت کنه دهانشویه هم نوشته بود ولی من نگرفتم با اب نمک ک ابش ملایم باشه روزی چندبار اروم میشستم