2777
2789
عنوان

پرستاری

1205 بازدید | 28 پست

سلام دوستان کیا خودشون یا نزدیکانشون پرستارن؟

باردار نیستم.تیکر تولد دخترمه  هرموقع بین من و یه نفر دیگه شک داشتی که کدومو انتخاب کنی،منو انتخاب نکن!

دخترخالم پرستاره

برف هفت سالگی ام را به خاطر صدای مادرم دوست داشتم که می گفت پاشو ببین عجب برفی اومده برف ده سالگی را به خاطر تعطیل شدن مدرسه و خوابیدن کنار  مادرم حتی یک ساعت بیشتر. برف چهارده سالگی را به خاطر تشویش امتحانات .برف هجده سالگی را به خاطر استرس کنکور و آینده !! برف بیست سالگی را به خاطر عاشقی . هیجان عشقی که در ذهنم تا ابد ادامه داشت اما از برف بیست و پنج سالگی به بعد برف ها فقط سرد بود و سرد بود و سرد…… و خاطراتی که هرگز تکرار نخواهد شد……

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوام شرایط کاری و حقوقشون واینکه شرایط سنی داره

باردار نیستم.تیکر تولد دخترمه  هرموقع بین من و یه نفر دیگه شک داشتی که کدومو انتخاب کنی،منو انتخاب نکن!

کار شون که سخته شیفتی .صبح .عصر شب .هر ماه حدود ۳۰.تعطیلی ندارن .تعطیل بخوان بشن .باید شیفت هاشون رو جابجا کنن .کاروشون فشرده میشه .محیط پر استرس .در آمد دقیق نمیدونم بین ۳ تا ۴ یا ۵ میلیون 

لیسانس تا سی سالگی و فوف تا ۳۵ سالگی جذب میشن

حقوقشم که خیلی خوبه 

شیفت شب داره که اونم نسبت بهقبلا خیلی بهتر و کمتر شده

ادم ها به لبخندی که روی لب مینشانند ودردی که از هم میکاهند می ارزند

شرایط سنی که بستگی به بیمارستانش داره 

تو بیمارستانای خصوصی حقوقش عالیه

درکل کاریه که هم پرستیژش خوبه هم به لحاظ فیزیکی سخت نیست

موفق باشی

24 شهریور.بهترین روز زندگیم.خدایا ممنونم

کار سختیه با خون وکثافت با همه چی کار داری شب کاری داری بی خوابی که پدر پوست رو در میاره حقوقش جدیدا خوب شده اگه علاقه نداشته باشی داغون میشی موقع انتخاب رشته ی من خواهرن نزاشت پرستاری بزنم خیلی دوست داشتم ولی گفت داغون میشی جزو مشاغل سخته بعد کار تو معدن

لیسانس تا سی سالگی و فوف تا ۳۵ سالگی جذب میشن حقوقشم که خیلی خوبه  شیفت شب داره که اونم نسبت ...

من امسال 25سالم میشه اگه بخوام کنکور پرستاری بدم بعد سنم تا تموم شدن دانشگاه بالا میره اونوقت نمیتونم کار پیدا کنم؟

کار سختیه با خون وکثافت با همه چی کار داری شب کاری داری بی خوابی که پدر پوست رو در میاره حقوقش جدیدا ...

عزیزم دقیقا این امارو از کجا اوردی اخه؟؟!!!!!

من امسال 25سالم میشه اگه بخوام کنکور پرستاری بدم بعد سنم تا تموم شدن دانشگاه بالا میره اونوقت نمیتون ...

چرا نگران نباش میتونی

فقط عزیزم بستگی به روحیات خودت داره

هرکاری که توش علاقه باشه راحته

مطمین باش